Konuzin da se proglasi personom non grata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 2

Konuzin da se proglasi personom non grata

NOVI SAD - Ambasador ruske federacije u Srbiji Aleksandar Konuzin je svojim nastupom na skupu Srpske napredne stranke definitivno pokazao da se Ruska federacija meša u unutrašnje stvari Srbije u nepodnošljivoj meri.

Nenad Čanak

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih organa da se ambasador Konuzin proglasi za personu non grata u Srbiji i po kratkom postupku protera.

Ako se to ne učini sada, jedini viši stepen mešanja u unutrašnje stvari Srbije može biti direktno ucenjivanje demokratski izabranog rukovodstva isporukom energenata, a prva sledeća slika su ruski tenkovi ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

Zdrav razum i slobodarske tradicije nalažu da se to ne dozvoli i da se ponovi istorijsko ne ruskom hegemonizmu. Očigledno je prošlom ne istekao rok trajanja.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Saopštenja | Četvrtak, 28. 04. 2016. | Komentara: 0

Nastavljamo sa prikupljanjem 100 hiljada potpisa

Kikinda, 28. april - Država još nije učinila ništa da bi rešila problem u izdavanju državnog poljoprivrednog zemljišta u Vojvodini koji je sama stvorila svojim štetnim odlukama.
Saopštenja | Četvrtak, 21. 04. 2016. | Komentara: 0

Verujem da će građani u nama prepoznati snagu za promene

NOVI BEČEJ, 21. april - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je večeras na završnoj konvenciji LSV u prepunoj hali u Novom Bečeju sve građanke i građane da izađu na izbore i iskoriste šansu za promene na bolje.
Saopštenja | Četvrtak, 21. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV će pobediti, preuzeti odgovornost i ispraviti nepravde

Bela Crkva, 21. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine će pobediti na izborima 24. aprila, preuzeti odgovornost i ispraviti nepravde nanete građankama i građanima Vojvodine, poručio je sinoć na konvenciji u Beloj Crkvi predsednik LSV Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook