Konuzin da se proglasi personom non grata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 2

Konuzin da se proglasi personom non grata

NOVI SAD - Ambasador ruske federacije u Srbiji Aleksandar Konuzin je svojim nastupom na skupu Srpske napredne stranke definitivno pokazao da se Ruska federacija meša u unutrašnje stvari Srbije u nepodnošljivoj meri.

Nenad Čanak

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih organa da se ambasador Konuzin proglasi za personu non grata u Srbiji i po kratkom postupku protera.

Ako se to ne učini sada, jedini viši stepen mešanja u unutrašnje stvari Srbije može biti direktno ucenjivanje demokratski izabranog rukovodstva isporukom energenata, a prva sledeća slika su ruski tenkovi ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

Zdrav razum i slobodarske tradicije nalažu da se to ne dozvoli i da se ponovi istorijsko ne ruskom hegemonizmu. Očigledno je prošlom ne istekao rok trajanja.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Saopštenja | Četvrtak, 15. 10. 2015. | Komentara: 0

LSV i dalje protiv Obradovićeve reorganizacije EPS-a

NOVI SAD, 15. oktobar - Liga socijaldemokrata Vojvodine je na vreme i dobronamerno upozoravala da je gašenje pet privrednih društava i formiranje  jednog operatora distributivnog sistema katastrofalna ideja i da jedino što može uslediti nakon takve reorganizacije jeste prodaja Elektroprivrede Srbije.
Saopštenja | Sreda, 14. 10. 2015. | Komentara: 0

Unaprediti položaj slepih i slabovidih građanki i građana

Sve građanke i svi građani moraju imati jednake šanse u životu, a naši slepi i slabovidi sugrađanke i sugrađani i dalje se suočavaju sa brojnim primerima diskriminacije, naročito kada je reč o zapošljavanju i obrazovanju.
Saopštenja | Nedelja, 11. 10. 2015. | Komentara: 0

Ustav je loš, treba ga menjati

NOVI SAD, 11. oktobar - Kao i svih prethodnih godina, Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo ukazuje  da je Ustav Republike Srbije loš i da ga treba menjati.  



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook