Kostreš čestitao DPS-u pobedu na izborima u Podgorici i Kotoru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 01. 10. 2024. | Komentara: 0

Kostreš čestitao DPS-u pobedu na izborima u Podgorici i Kotoru

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš uputio je danas čestitku predsedniku Demokratske partije socijalista Danijelu Živkoviću povodom pobede DPS-a na lokalnim izborima u Podgorici i Kotoru.

LSV

Čestitku prenosimo u celosti.


Poštovani gospodine Živkoviću,

U svoje i u ime Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI čestitam Demokratskoj partiji socijalista na pobedi na lokalnim izborima u glavnom gradu Crne Gore Podgorici i u Kotoru.

Samo snažna DPS je garant nezavisnosti, razvoja Crne Gore i njenih integracija u Evropsku uniju.

Nažalost, i ovi izbori bili su praćeni mešanjem u izborni proces u Crnoj Gori, od strane režima Aleksandra Vučića. Upotrebljeni su mediji, službe bezbednosti, crkva, a vrhunac je bio tzv. glasački turizam. Hiljade ljudi koji ne žive u Crnoj Gori, već u Srbiji i BiH, organizovano su, u režiji beogradskih vlasti, preko noći, postali birači u Podgorici, i tako su pokušali da prekroje volju građana.

Na sreću, nisu uspeli u potpunosti u svojoj nameri. Taj oprobani recept je Vučićeva vlast primenjivala i u Srbiji, pre svega u Beogradu i Novom Sadu.

Ovaj uspeh DPS-a podstrek je svim demokratskim i proevropskim snagama u našem regionu.

Želim Vam sreću u procesu formiranja organa lokalne samouprave u Podgorici i Kotoru, jer je DPS potreban Crnoj Gori.

Bojan Kostreš
predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI




Saopštenja | Ponedeljak, 23. 04. 2012. | Komentara: 0

Zakonom regulisati poljoprivrednu proizvodnju

Novi Sad, 23. aprila – LSV će nakon izbora, od nove Vlade Republike Srbije tražiti da se zakonom reguliše oblast poljoprivredne proizvodnje i subvencija, kako bi se zemljoradnicima omogućilo da ubuduće lakše planiraju svoju proizvodnju, istakao je danas u razgovoru sa poljoprivrednicima u novosadskom naselju Klisa zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Saopštenja | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 1

LSV jedina došla na okrugli sto organizacija za zaštitu potrošača

Novi Sad, 21. april- Narodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i Olena Papuga jedine su danas prisustvovale okruglom stolu na temu „Šta političari obećavaju potrošačima“ u Medija centru u Beogradu, iako su bili pozvani predstavnici svih izbornih lista i svih političkih stranaka u Srbiji. 
Saopštenja | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Nije sporna poruka, nego onaj ko je poruku poslao

NOVI SAD, 18. april – Sada već nema sumnje da se Republička radiodifuzna agencija prilikom donošenja odluka ne vodi sadržajem emitovanih poruka, nego da im je sporan onaj ko je poruku uputio.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook