Kostreš: Čije interese je Mirović zastupao na sastanku sa Tjurdenovim?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Čije interese je Mirović zastupao na sastanku sa Tjurdenovim?

Novi Sad, 11. maj 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje da li je na današnjem sastanaku predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića i generalnog direktora Nafte industrije Srbije Kirila Tjurdenjova predsednik vojvođanske vlade štitio interese stanovnika Vojvodine i tražio rešavanje otvorenih pitanja vezanih za funkcionisanje ovog preduzeća u našoj zemlji.

LSV

Pitamo Igora Mirovića da li je direktora Tjurdenjova pitao kada će vratiti sve što duguju građanima Vojvodine. Da li je na sastanku pokrenuo pitanje rudne rente koju NIS plaća u našoj zemlji? Da li je govorio o ekološkim problemima koje NIS pravi u vojvođanskim selima i gradovima?

Nadamo se da Mirović nije potpuno zaboravio da vodi Pokrajinsku vladu i da mu je primarni zadatak zaštita interesa građana Vojvodine.

Do sada za Vojvodinu nije uradio ništa.

Možda je na današnjem sastanku, ipak, progovorio o problemima koji muče građane Vojvodine.

LSV traži od Mirovića da građanima Vojvodine podnese izveštaj sa današnjeg sastanka.

Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš



Saopštenja | Utorak, 26. 11. 2013. | Komentara: 0

Zajedničko saopštenje LSV i PO DS

NOVI SAD, 26. novembar - Delegacije Pokrajinskog odbora Demokratske stranke, koju je predvodio Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora DS i Lige socijaldemokrata Vojvodine, na čelu sa Branislavom Bogaroškim, potpredsednikom LSV sinoć su u dužem, konstruktivnom razgovoru sagledale odnose dve stranke kroz analizu koalicionog delovanja u Skupštini AP Vojvodine i mnogim lokalnim samoupravama u Pokrajini.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 11. 2013. | Komentara: 0

Sastanak LSV sa šefom delegacije EU u Srbiji

NOVI SAD, 25. novembar - Predstavnici najvišeg rukovodstva Lige socijaldemokrata Vojvodine na čelu sa predsednikom LSV Nenadom Čankom, potpredsednikom Aleksandrom Jovanovićem i članom Predsedništva Aleksandrom Kravićem, dočekli su danas u sedištu LSV  šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkla Devenporta i njegove saradnike.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV ne prekraja prošlost

NOVI SAD, 25. novembar - Činjenica je da je pre 95 godina, 25. novembra 1918. na Velikoj narodnoj skupštini došlo je do prisajedinjenja Vojvodine (Banata, Bačke i Baranje) Kraljevini Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook