LSV na konferenciji o energetskoj održivosti u Evropskoj uniji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 30. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV na konferenciji o energetskoj održivosti u Evropskoj uniji

Novi Sad, 30. novembar 2022 - Član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Mlađan Malešević učestvuje na konferenciji Energetska održivost u Evropskoj Uniji „Od energetske krize do suvereniteta i autonomije“, koja se održava u Rijeci.

LSV

Konferenciju organizuju Evropska slobodna alijansa i Lista za Rijeku. Cilj ovog skupa je podizanje svesti o energetskim potrebama i tome kako različita područja mogu da doprinesu energetskoj održivosti.

Malešević će učesnike konferencije upoznati sa posledicama ruske agresije po energetsku stabilnost u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini.

Konferenciji će prisustvovati predstavnici brojnih evropskih regiona.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Subota, 21. 02. 2015. | Komentara: 0

Nama je Vojvodina na prvom mestu

NOVI SAD, 21. februar - Svaki put kada je Ligu socijaldemokrata Vojvodine optužio da udara na SVM i iznosio neistine da je Liga nekakav protivnik vojvođanskih Mađara, da smo ih nazivali izdajnicima ili fašistima, Ištvan Pastor je štitio nekakav sopstveni materijalni interes.
Saopštenja | Nedelja, 15. 02. 2015. | Komentara: 0

Država da zaštiti Smajila Mašića!

NOVI SAD, 15. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da nadležni organi hitno pronađu i sankcionišu autore i distributere skandaloznog letka na račun nacionalne pripadnosti Vrdničanina Smajila Mašića, koji su se u tom mestu pojavili tokom proteklih izbora za Savet mesne zajednice.
Saopštenja | Subota, 14. 02. 2015. | Komentara: 0

Predsednik Srbije utiče na rad pravosuđa

NOVI SAD, 14. februar - Izjava Tomislava Nikolića kojom komentariše najavu tužioca za ratne zločine da će ispitati navode FHP u vezi sa optužbama na račun načelnika Generalštaba predstavlja grubo mešanje u rad pravosuđa. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook