LSV najoštrije osuđuje govor mržnje DSS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 30. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV najoštrije osuđuje govor mržnje DSS

Novi Sad, 30. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje govor mržnje u današnjem saopštenju Demokratske stranke Srbije povodom oslobađajuće presude predsedniku LSV Nenadu Čanku.

 

Takozvani „legalisti“ iz DSS su sebi dali za pravo da pljuju po odluci suda i narušavaju nezavisnost sudstva, kao i da Čanka vređaju na najbrutalniji način nazivajući ga, između ostalog, životinjom i prikazom.

 

Nervoza zbog lošeg rezultata na predstojećim izborima, usled činjenice da su upropastili sve čega su se dohvatili, nije i ne može biti opravdanje za govor mržnje.

 

Činjenica da su istovremeno još gori žargon upotrebili SNP Naši, pokazuje iz čije kuhinje dolaze te poruke. I oni i njihovi mentori treba da znaju da koliko god mrzeli Nenada Čanka, Republika Srbija nije i neće biti ruska gubernija, niti crna rupa na evropskom tepihu.

 


Biro za informisanje

Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Sreda, 10. 07. 2013. | Komentara: 0

Potrebne hitne mere u Novom Sadu

NOVI SAD, 10. jul - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od ministra policije Ivice Dačića da preduzme hitne mere i garantuje bezbednost građanima Novog Sada i njihovoj deci. Ukoliko hitno ne preduzme takve mere, nećemo videti razlog zbog kojeg bi ostao na funkciji ministra policije.
Saopštenja | Petak, 28. 06. 2013. | Komentara: 0

LSV pozdravlja odluku Evropskog saveta o otvaranju pregovora

NOVI SAD, 28. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja vest o odluci Evropskog saveta da sa Srbijom otvori pregovore o članstvu u Evropskoj uniji.
Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2013. | Komentara: 0

Ljušić i Obradović da podnesu ostavke iz moralnih razloga

NOVI SAD, 23. jun - Afera sa prodajom testova iz matematike za malu maturu na ulici, ne sme biti završena tako što će odgovarati jedino radnica koja ih je iznela iz štamparije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook