LSV Novi Sad predao listu za lokalne izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 17. 03. 2012. | Komentara: 0

LSV Novi Sad predao listu za lokalne izbore

NOVI SAD - Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine – Novi Sad, naša kuća - Nenad Čanak“ večeras je druga po redu predala listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu.

LSV

Koaliciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine i Srpski pokret obnove, a nosilac izborne liste je lider LSV Nenad Čanak.

Prva na listi je mr Aleksandra Jerkov, funkcionerka i narodna poslanica LSV koja je ujedno i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada.

- Očekujem da Novi Sad vode oni koji su ga vodili i u ovom mandatu, ali sa novom energijom, snagom i puno, puno hrabrije – poručila je Jerkova.

Ona je navela i da je prvi zadatak buduće gradonačelnice ili gradonačelnika privlačenje investicija, jer je otvaranje novih radnih mesta jedini ključ koji će omogućiti kvalitetniji život Novosađana u svim oblastima.

(BILSV, 17. 03. 2012)



Saopštenja | Subota, 18. 02. 2017. | Komentara: 0

Novim ustavom do moderne države

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da bez donošenja novog Ustava Srbije nema govora o reformi političkog sistema, jer je Ustav iz 2006. zastareo, i u suprotnosti sa realnošću.
Saopštenja | Četvrtak, 16. 02. 2017. | Komentara: 0

Porodični ili mesni izbori?

Povodom slučaja Bočar, gde se na primeru izbora za članove Saveta Mesne zajednice vidi kršenje svih principa demokratskih izbora, Liga socijaldemokrata Vojvodine se obratila predstavnicima Centra za slobodne izbore i demokratiju – CESID, predstavnicima OEBS-a i povereniku za informacije od javnog značaja Rodoljubu Šabiću.
Saopštenja | Sreda, 15. 02. 2017. | Komentara: 0

Jasno i nedvosmisleno protiv govora mržnje i politike represije

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja vest da je Haški tribunal naložio raspisivanje crvenih poternica preko Interpola sa nalogom za hapšenje troje članova Srpske radikalne stranke. Ovaj postupak ukazuje da je pravda dostižna i da se moraju iskoristiti svi mehanizmi u ostvarivanju namere procesuiranja odgovornih.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook