LSV podržava akciju - Stop medijskom mraku!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 28. 09. 2017. | Komentara: 0

LSV podržava akciju - Stop medijskom mraku!

Novi Sad, 28. septembar 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava akciju medijskih kuća, novinarki i novinara, drugih organizacija, pojedinki i pojedinaca „Stop medijskom mraku!“, kojom se skreće pažnja javnosti na teško stanje u nezavisnim medijima, stalne političke i ekonomske pritiske, kao i sve češće napade na novinare.

LSV

Iole zdravo, a kamoli demokratsko, razvijeno društvo je nezamislivo bez nezavisnih medija. A mi smo danas svedoci da je njih sve manje, da su novinari sve češće izloženi otvorenim pretnjama, uvredama i zastrašivanju, kao i da u Srbiji dominiraju tabloidi koji iz dana u dan gaze novinarski kodeks i vređaju ljudsko dostojanstvo.

Novinarskoj profesiji neophodno je obezbediti slobodu i uslove za nesmetan rad. I to mora biti zadatak svih nas.


mr Maja Sedlarević,
članica Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Nedelja, 14. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Naprednjaci gluvi i slepi za probleme poljoprivrede

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava javnost da poslednjih nedelja situacija sa našom poljoprivredom eskalira. Mleko se prosipa jer ga prerađivači ne otkupljuju, mlečni proizvodi se nesmetano uvoze jer to nekom odgovara, cena žitarica je na minimumu, subvencije se ne isplaćuju, a prolećna setva kasni i skuplja je nego ikad.
Saopštenja | Subota, 13. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Targetiranje narodnog poslanika Aleksandra Olenika sramotno, protivustavno i protivzakonito

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje medijsko targetiranje narodnog poslanika izborne liste „Vojvođani“ Aleksandra Olenika i njegovih kolega.
Saopštenja | Utorak, 09. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Gaziti zastavu Vojvodine znači gaziti temeljne vrednosti Srbije

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje noćašnji napad na Omladinski centar CK13 i kafe Crni ovan u Novom Sadu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook