LSV podržava amandman SVM o nultoj toleranciji za krađe

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 21. 03. 2013. | Komentara: 0

LSV podržava amandman SVM o nultoj toleranciji za krađe

NOVI SAD, 21. mart - Predsedništvo Lige socijaldemokrata Vojvodine odlučilo je na sinoćnoj sednici da poslanička grupa LSV podrži predlog Saveza vojvođanskih Mađara kojim se u Zakonu o krivičnom postupku traži nulta tolerancija prema krađama i kažnjavanje počinilaca i za krađe ispod 5.000 dinara, novčanim ili kaznama zatvora.

LSV

Amandmanima u istovetnom tekstu LSV i SVM na Predlog zakona o izmenama Zakonika o krivičnom postupku, granica za sitnu krađu, po kojoj policija reaguje po službenoj dužnosti, snižena je sa 15.000 na 5.000 dinara

Zato ćemo i sada glasati za ovaj predlog SVM  jer smatramo da je stanje u vezi sa krađama na području Vojvodine prevazišlo svaku meru i da se to hitno mora rešiti.

Liga socijaldemokrata Vojvodine takođe podseća i na svoje zalaganje da se formira vojvođanska policija jer jedino vojvođanski policajac može na pravi način voditi računa o vojvođanskim građanima i njihovoj imovini.


Bojan Kostreš
predsednik poslaničke grupe LSV
u Narodnoj skupštini Republike Srbije



Saopštenja | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

Koga i čije interese zastupa v.d. direktora EPS-a?

NOVI SAD, 22. novembar - Koga i čije interese zastupa v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandar Obradović ponovo insistirajući na formiranju jednog Operatora distributivnog sistema, svega dva dana nakon što je taj predlog povučen sa sednice Upravnog odbora EPS?
Saopštenja | Četvrtak, 21. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV pozdravlja odluku o povlačenju predloga v.d. direktora EPS-a

NOVI SAD, 21. novebar - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Ministarstva energetike da prihvati naše upozorenje i utiče na povlačenje predloga v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandra Obradovića iz procedure Upravnog odbora EPS.
Saopštenja | Utorak, 19. 11. 2013. | Komentara: 0

Ne dozvoliti da Elektrovojvodinu zadesi sudbina NIS-a!

NOVI SAD, 19. novembar - Ako sutra na Upravnom odboru Elektroprivrede Srbije bude usvojen predlog v.d. direktora Aleksandra Obradovića o firmiranju jednog, centralizovanog, Operatora distributivnog sistema, to će biti i poslednji ekser koji će od Elektrovojvodine napraviti puki šalter.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook