LSV: Vlast da prekine maltretiranje i oslobodi Radu Trajković

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 16. 12. 2022. | Komentara: 0

LSV: Vlast da prekine maltretiranje i oslobodi Radu Trajković

Novi Sad, 16. decembar 2022 - Liga socijaldemorkata Vojvodine zahteva od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Branbić, da prestane maltretiranje Rade Trajković, koja od sinoć čeka na administrativnom prelazu Merdare prilikom povratka u Srbiju. Ona je više sati zadržana na graničnom prelazu i prilikom jučerašnjeg odlaska na Kosovo.

LSV

Sramotno je da državni organi sprovode klasičnu torturu nad bilo kojim građaninom Srbije zbog činjenice da on ima drugačije političke stavove.

Da li Srbija i zvanično postaje ono što predstavlja Putinova Rusija - država u kojoj je progon političkih neistomišljenika već svakodnevna praksa?

Ako vlast želi iskreno da pokaže da nije na tom putu, onda mora pod hitno da prekine maltretiranje Rade Trajković i oslobodi je.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Saopštenja | Ponedeljak, 14. 12. 2015. | Komentara: 0

Veliki korak ka EU, a sada uključiti i Vojvodinu u pregovore

Novi Sad, 14. decembar - Posle petnaest godina rada i zalaganja mnogih, Republika Srbija je danas učinila veliki korak ka Evropskim integracijama. Uprkos raznim pokušajima da odbaci taj put i ostane rupa na evropskom tepihu, Srbija je uspevala da zadrži evropski kurs.
Saopštenja | Četvrtak, 10. 12. 2015. | Komentara: 0

LSV će podržati inicijativu SDPS

Novi sad, 12. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja inicijativu Socijaldemokratske partije Srbije za donošenje skupštinske rezolucije protiv svih pojedinaca, organizacija i pokreta, koji su tokom Drugog svetskog rata sarađivali sa okupatorima.
Saopštenja | Četvrtak, 10. 12. 2015. | Komentara: 0

LSV nastavlja borbu za interese i zaštitu poljoprivrednika

NOVI SAD, 10. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine nastavlja borbu za interese malih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava u Vojvodini. Nastavićemo da se borimo za to da Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o poljoprivrednom zemljištu bude povučen iz skupštinske procedure i da se piše ispočetka, tako što će se uvažiti njihovi interesi. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook