LSV: Vojvodina je srce Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 25. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV: Vojvodina je srce Srbije

Novi Sad, 25. novembar 2022 - Članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine, predvođeni predsednikom Bojanom Kostrešom, okupili su se danas pred zgradama Predsedništva Srbije i Ambasade Mađarske u Beogradu, kako bi izrazili protest protiv politike Viktora Orbana koja oživljava ideju Velike Mađarske i ćutanja Aleksandra Vučića na neodgovorne Orbanove poteze.

LSV

Velika Srbija, Velika Mađarska ili Velika Albanija su nacionalistički projekti koji mogu dovesti samo do ratova i žrtava.

Ligašice i ligaši glasno kažu da Vojvodina nije moneta za potkosurivanje i iz Beograda poručuju: Vojvodina je srce Srbije!

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine  



Saopštenja | Sreda, 09. 12. 2020. | Komentara: 0

Srbija je napravila ogromnu grešku

Glasajući protiv rezolucije Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN) kojom se od Rusije traži da što pre prekine „privremenu okupaciju“ Krima, Srbija je napravila ogromnu grešku. Greška je tim veća jer Srbija nije bila čak ni uzdržana kao Bosna i Hercegovina i još 16 zemalja koje su izabrale tu opciju.
Saopštenja | Utorak, 08. 12. 2020. | Komentara: 0

Mirović da prestane da ćuti o ponižavanju Vojvodine

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića da smogne snage i digne glas protiv sramotnog tretiranja naše pokrajine u budžetskom sistemu Srbije. Najnoviji primer ponižavajućeg položaja Vojvodine je vest o iznosu njenog budžeta za 2021. godinu. 
Saopštenja | Subota, 05. 12. 2020. | Komentara: 0

Nećemo više da gledamo kako nam Rusi vade naftu za sitne pare - revidirajte sporazum

Liga socijaldemokrata Vojvodine ističe da objavljen podatak da je Naftna industrija Srbije ubedljivo najprofitabilnija kompanija u Srbiji mora konačno inicirati reviziju Energetskog sporazuma koji je Srbija napravila sa ruskom kompanijom Gaspromnjeft, a na štetu njenih građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook