LSV: Vojvodina je srce Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 25. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV: Vojvodina je srce Srbije

Novi Sad, 25. novembar 2022 - Članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine, predvođeni predsednikom Bojanom Kostrešom, okupili su se danas pred zgradama Predsedništva Srbije i Ambasade Mađarske u Beogradu, kako bi izrazili protest protiv politike Viktora Orbana koja oživljava ideju Velike Mađarske i ćutanja Aleksandra Vučića na neodgovorne Orbanove poteze.

LSV

Velika Srbija, Velika Mađarska ili Velika Albanija su nacionalistički projekti koji mogu dovesti samo do ratova i žrtava.

Ligašice i ligaši glasno kažu da Vojvodina nije moneta za potkosurivanje i iz Beograda poručuju: Vojvodina je srce Srbije!

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine  



Saopštenja | Sreda, 07. 12. 2022. | Komentara: 0

LSV: Pitamo Vladu Srbije zašto ćuti na rehabilitaciju Hortija i Orbanove pretenzije prema Vojvodini

Liga socijaldemokrata Vojvodine pita predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da li je naša država konačno reagovala na čin postavljanja biste ratnog zločinca Mikloša Hortija u zgradi Parlamenta Mađarske u Budimpešti.
Saopštenja | Utorak, 06. 12. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Poručujemo Ivici Dačiću da nas neće vratiti u crne devedesete godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine sigurna je da lider SPS Ivica Dačić priziva novu krizu, jer Vlada u kojoj i sam sedi nije sposobna da rešava probleme koji se nagomilavaju, pa im je potreban izgovor za izraženu nesposobnost.
Saopštenja | Ponedeljak, 05. 12. 2022. | Komentara: 0

LSV: Zašto Mirovićeva vlada ne pomaže Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine?

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića da promeni ignorantski stav svojih saradnika koji su na čelu Sekretarijata za kulturu AP Vojvodine, a možda i svoj lični, prema Festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine i spreči njegovo urušavanje ili, čak, i gašenje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook