LSV: Vojvodina je srce Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 25. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV: Vojvodina je srce Srbije

Novi Sad, 25. novembar 2022 - Članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine, predvođeni predsednikom Bojanom Kostrešom, okupili su se danas pred zgradama Predsedništva Srbije i Ambasade Mađarske u Beogradu, kako bi izrazili protest protiv politike Viktora Orbana koja oživljava ideju Velike Mađarske i ćutanja Aleksandra Vučića na neodgovorne Orbanove poteze.

LSV

Velika Srbija, Velika Mađarska ili Velika Albanija su nacionalistički projekti koji mogu dovesti samo do ratova i žrtava.

Ligašice i ligaši glasno kažu da Vojvodina nije moneta za potkosurivanje i iz Beograda poručuju: Vojvodina je srce Srbije!

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine  



Saopštenja | Utorak, 06. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV: Patrijarh je morao da pita Čuružane šta misle o odlikovanju Viktora Orbana

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo zahteva od Vlade Republike Srbije da uputi oštar protest Mađarskoj zbog postavljanja biste u mađarskom Parlamentu admiralu Miklošu Hortiju, lideru fašističke Mađarske i jednom od najodanijih Hitlerovih saveznika.

Saopštenja | Subota, 03. 09. 2022. | Komentara: 0

Marton (LSV): Srbija da uloži protest Mađarskoj zbog Hortijeve biste u zgradi Parlamenta

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od Vlade Republike Srbije da uputi oštar protest mađarskim vlastima zbog skandaloznog postavljanja biste ratnom zločincu Miklošu Hortiju.
Saopštenja | Četvrtak, 01. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV zahteva odgovore od direktora Naftne industrije Srbije

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, koju je predvodio mr Mlađen Malešević, član Saveta za budžet i finasnije LSV, predala je danas pismo kojim od direktora Naftne industrije Srbije Kirila Tjurdenjeva zahteva održavanje sastanka u narednih petnaest dana. U delegaciji su, između ostalih, bili i poslanici LSV u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook