Marton (LSV-VOJVOĐANI): Objaviti imena napadača na Predraga Voštinića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV-VOJVOĐANI): Objaviti imena napadača na Predraga Voštinića

Novi Sad, 11. septembar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI snažno osuđuje jučerašnji napad na Predraga Voštinića iz kraljevačkog Lokalnog fronta.

LSV

Sumnje da ovaj napad nije slučajan i da je vezan za politički aktivizam Voštinića, jasan su poziv nadležnim državnim da pod hitno utvrde sve detalje napada i o njima obaveste javnost.

Insistiramo od vlasti objave imena napadača.

Samo objavljivanje imena napadača može doprineti dovoljnoj pažnji ovog slučaja, a na taj način bi se smanjili izgledi za neke naredne napade. 

Bliže se izbori, politička temperatura raste, te se može očekivati porast prisustva nasilja, ucena, brutalnosti i drugih režimskih, navijačkih i siledžijskih metoda, već dobro poznatih u našem društvu.

Očito je da političke organizacije i udruženja moraju da se organizuju i tako suprotstave i zaštite od narastajućeg nasilja.

Nasilje ne sme biti oružje koje nedemokratska vlast koristi u političkoj borbi!


Aleksandar Marton
portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani




Saopštenja | Petak, 02. 03. 2012. | Komentara: 0

Definitivno poraženi svi koji su opstruisali evropski put Srbije

NOVI SAD, 02. mart – Vest o dodeli statusa kandidata za članstvo u EU, Liga socijaldemokrata Vojvodine dočekuje kao nešto što je najveći broj građana odavno i sa pravom očekivao.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 02. 2012. | Komentara: 0

Odgovor Nenadu Popoviću

Razumljivo je da nosilac Konuzinovih ordena i čovek koji poslovno sarađuje sa Rusijom kao što je Nenad Popović na sva usta zastupa, i hvali Rusiju.
Saopštenja | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Pomoći i domaćinstvima koja se greju na gas

Novi Sad, 14. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže Vladi Republike Srbije i preduzeću Srbijagas da zbog vanredne situacije u zemlji pronađu rešenje kako da domaćinstvima koja se greju na gas bude umanjen februarski račun, ili bar otpisan deo duga koji se odnosi na potrošnju domaćeg gasa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook