Naći odgovorne za greške sa računima za gas i struju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 18. 01. 2014. | Komentara: 0

Naći odgovorne za greške sa računima za gas i struju

NOVI SAD, 18. januar - Da Vojvodina i dalje upravlja svojim Naftagasom, ne bi se dogodilo da građani bez obrazloženja dobiju veće račune za decembar i da im se domaći, vojvođanski gas naplaćuje po ceni ruskog.

LSV

Iako je i tada bilo praznika, dok je Elektrovojvodina pedeset godina naplaćivala utrošenu električnu energiju, nije se dogodilo da  domaćinstva listom dobiju dvadesetak odsto veće račune za struju u decembru.
 
Zato se hitno mora utvrditi da li je moguće da je baš ove godine potrošnja struje odjednom toliko porasla u decembru, ili je neko u Beogradu procenio da EPS-u toliko treba da podmiri neke gubitke.

Takođe, neophodno je utvrditi ko su oni koji su lično odgovorni za ove greške, ali i kako će građani biti obeštećeni.

Uz sva poskupljenja koja su nas zadesila od početka godine, ove „greške“ sa naplatom gasa i struje su više nego ozbiljan udarac na džepove građanki i građana, a pogotovo Vojvođana koji su poznati kao redovne platiše računa.


Dragan Andrić
poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Narodnoj skupštini Republike Srbije



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2013. | Komentara: 0

Čanak pisao Nikoliću, Dačiću i Vučiću

NOVI SAD, 05. april – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas pismo predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, predsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću i prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću u kojem se navodi:
Saopštenja | Četvrtak, 04. 04. 2013. | Komentara: 0

Pretnje smrću Bojanu Kostrešu i Đorđu Stojšiću

NOVI SAD, 04. april - Zameniku predsednika i potpredsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine, narodnim poslanicima Bojanu Kostrešu i Đorđu Stojšiću upućene su pretnje smrću o kojima je obaveštena i policija u Zrenjaninu i Novom Sadu.
Saopštenja | Sreda, 03. 04. 2013. | Komentara: 0

Poziv novinarskim udruženjima da podrže inicijativu za lustraciju

NOVI SAD, 03. april – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije i zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš uputio je danas pismo predsedniku Nezavisnog udruženja novinara Srbije Vukašinu Obradoviću, predsednici Udruženja novinara Srbije Ljiljani Smajlović i predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Dinku Gruhonjiću u kojem se navodi:



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook