Najoštrija osuda izjave Boška Obradovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 27. 07. 2017. | Komentara: 0

Najoštrija osuda izjave Boška Obradovića

Novi Sad, 27. jul 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje izjavu predsednika političke stranke Dveri Boška Obradovića na tviteru u kojoj delove susedne države Crne Gore naziva delom Srbije i poručuje da će Boka biti srpsko primorje.

 LSV

Ovakvi stavovi predsednika jedne parlamentarne stranke su ne samo gruba uvreda i pretnja za Crnu Goru kao nezavisnu državu, nego i još jedan primer ostrašćenog nacionalizma, koji je devedesetih godina u crno zavio prostore bivše Jugoslavije.

Srbija koja želi jačanje dobrosusedskih odnosa u regionu, morala bi se od te izjave ograditi.

Potpredsednik Izvršnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton



Saopštenja | Nedelja, 04. 06. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani: Zašto plaćamo skuplji dizel i gas od država EU?

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su istrajni u svojim apelima da država zaustavi zloupotrebu tržišta nafte i gasa, kao i pljačku građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 01. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Čast nam je što smo na meti šešeljevke Nataše Jovanović. Ponovo ćemo ih pobediti!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI najoštrije osuđuje jezik mržnje narodne poslanice Srpske napredne stranke Nataše Jovanović, koja je u toku jučerašnjeg nastupa na sednici Narodne skupštine Republike Srbije najprizemnije targetirala poznate glumce, umetnike, naučnike i brojne javne ličnosti, a među njima i portparola LSV-VOJVOĐANI Aleksandra Martona.
Saopštenja | Subota, 27. 05. 2023. | Komentara: 0

Liga socijaldemokrata Vojvodine od danas imenu stranke dodala i reč VOJVOĐANI

Članice i članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine doneli su danas u Novom Bečeju odluku o pokretanju procedure izmene Statuta kojom se menja ime stranke u Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook