Ne damo komšije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 27. 11. 2012. | Komentara: 0

Ne damo komšije

NOVI SAD, 27. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje najstrožije kazne za „navijače“ koji su danas uznemiravali lokalnog, rimokatoličkog sveštenika u Hrtkovcima.

LSV

Svemu što se dešavalo u Hrtkovcima pre dvadeset godina prethodilo je upravo uznemiravanje lokalnog, katoličkog sveštenika.

Osim Šešelja koji čeka suđenje u Hagu, niko drugi nije odgovarao zbog svega što se dogodilo u Hrtkovcima. Zato je u Srbiji koja danas na svom čelu ima Šešeljevog četničkog vojvodu, bilo  pitanje dana kada će neko poželeti da iskoristi povoljan trenutak i nastavi tamo gde je stao u Hrtkovcima devedesetih godina.

Suprotstavili smo se i pre dvadeset godina, poručivali „Nećemo da se delimo, nećemo da se selimo“ i telima branili svoje komšije, Hrvate.

Nemamo nameru da dozvolimo da ih neko posle dvadeset godina ponovo uznemira.

Nismo se bojali ni Miloševića ni Šešelja.

Ne bojimo se ni Miloševićevih i Šešeljevih naslednika.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 22. 11. 2023. | Komentara: 0

Gages: Samo glas za Vojvođane garantuje bolji položaj nacionalnih zajednica

Vojvođanski način života i duh tolerancije moraju biti očuvani.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani traže podelu prihoda Vojvodine na ravne časti

Programom „Na ravne časti“ Vojvođani će se na pokrajinskim izborima boriti da se novac koji uplate u republički budžet pošteno podeli - trećina državi, trećina Vojvodini i trećina gradovima i opštinama.
Saopštenja | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani formirali tim pravnika za odbranu poljoprivrednika

Predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš ovog se petka sastao sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja iz Vojvodine, koji su od početka protekle nedelje nastavili proteste širom Vojvodine nakon što od maja njihovi ključni zahtevi koje su uputili Vladi Republike Srbije nisu odobreni, niti su otvoreni kanali za pregovore o rešavanju problema. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook