Nije kasno za lustraciju!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 16. 03. 2017. | Komentara: 0

Nije kasno za lustraciju!

Novi Sad, 16. mart 2017 - Oktobra 2000. godine lično sam tražio da se zabrane Socijalistička partija Srbije, Srpska radikalna stranka, Jugoslovenska udružena levica  i Stranka srpskog jedinstva, a njihova rukovodstva lustriraju. To se nije dogodilo jer nisam naišao na razumevanje većine koalicionih partnera.

LSV
 
Da je bilo lustracije, Srbija danas ne bi imala niz problema koje ima. Srbija bi bila iznutra pročišćena i pomirena i sa sobom i sa okruženjem. Nije kasno za lustraciju, a Srbiji je ona preko potrebna.
 
Zato je Liga socijaldemokrata Vojvodine, stranka čiji sam dugogodišnji poslanik, u parlamentu insistirala da se zakon produži i podnosila zakonske predloge, a kada je zakon, ipak zastareo, da se usvoji novi.
 
Lustracija je važan činilac u borbi protiv korupcije. Važna je i u borbi za nezavisno sudstvo, ali i za pomirenje i uspostavljanje trajno dobrih odnosa u regionu.

https://www.youtube.com/watch?v=z8YPFJiBSK0


Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak



Saopštenja | Nedelja, 05. 07. 2015. | Komentara: 0

Vozači, oprez! Žetva je u toku

KIKINDA - Liga paora Vojvodine uputila je danas apel svim poljoprivrednicima i vozačima da u ovim danima, kada je žetva u punom jeku, voze pažljivije i strpljivije.
Saopštenja | Nedelja, 21. 06. 2015. | Komentara: 0

Čanak pisao Vučiću: Zaustavite gašenje Elektrovojvodine

NOVI SAD - 21. jun - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas pismo predsedniku Vlade Republike Srbije u kojem ga poziva da zaustavi gašenje Privrednog društva “Elektrovojvodina” i njeno pripajanje gubitaškoj Elektrodistribuciji Beograd. Pismo upućeno premijeru pročitajte u nastavku:
Saopštenja | Četvrtak, 18. 06. 2015. | Komentara: 0

Zid od bodljikave žice je zid srama

Novi Sad, 18. jun - Zidovi i bodljikava žica najviše govore o vlasti zemlje koja ih diže. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook