Odgovor SNS-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 02. 04. 2015. | Komentara: 0

Odgovor SNS-u

NOVI SAD, 2. april - Ako munjeviti odgovor Srpske napredne stranke na saopštenje Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u kojem iznosimo sumnju u to da gradska vlast štiti štetočine iz „Treće Srbije“, nije zaštita koalicionih partnera, onda neka objasne šta jeste. Nama je to dokaz da prihvataju odgovornost za sve što radi i što je uradila Treća Srbija, a zarad pukog dodavanja broja na skupštinsku većinu.

LSVKada se već oglašavaju, bilo bi dobro da javno kažu i preciznim primerima ilustruju afere i bahatosti po kojima je, kako tvrde, poznata Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Pošto pominju kafanska prebijanja, neka prvo koalicionim partnerima objasne da nije u redu razbijati salu za daće prilikom napijanja na gradskom groblju.

Ponavljamo da je obaveza gradske vlasti da štiti interese grada i građane Novog Sada, a ne one koji ugrožavaju te interese, zaposlene u gradskim službama i gradsku imovinu.

Podsećamo SNS i da su glasove građana dobili na obećanjima o borbi protiv korupcije, a da je Treća Srbija u skupštinu ušla falsifikatom i zloupotrebom druge stranke, a da sama na izborima nije ni učestvovala. Nakon toga, krenula je da ruinira budžet i komunalni sistem i da maltretira ljude, pa je logično da reagujemo na uzimanje njih u zaštitu.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Saopštenja | Petak, 25. 01. 2013. | Komentara: 0

Nastavak konstituisanja novog rukovodstva LSV

NOVI SAD, 25. januar -  Na prvoj konstitutivnoj sednici Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine izabran je nov sastav stranačkih organa, radnih tela, kao i nosioci ostalih najvažnijih funkcija.
Saopštenja | Sreda, 23. 01. 2013. | Komentara: 0

Sud vratio mandat Tiboru Vašu

NOVI SAD – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš, kome je na poslednjem zasedanju oduzet odbornički mandat, potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare da je Upravni sud odlučio da je zrenjaninska Skupština nezakonito postupila.
Saopštenja | Ponedeljak, 21. 01. 2013. | Komentara: 0

Nadležni državni organi da reaguju zbog šaranja znakova na rusinskom jeziku

NOVI SAD, 21. janura - Nepoznati počinioci išarali su sprejom višejezične saobraćajne znake sa nazivom naseljenog mesta na ulazu i na izlazu iz naselja Bikić Do u opštini Šid, u noći između subote i nedelje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook