Oštro kazniti poslanika Dveri Srđana Noga

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 18. 10. 2018. | Komentara: 0

Oštro kazniti poslanika Dveri Srđana Noga

Novi Sad, 18. oktobar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje smrću koje je, na račun predsednika Srbije i predsednice Vlade, izneo poslanik Dveri Srđan Nogo.

LSV

Kao što je poznato, Nogo je zapretio čelnicima vlasti da će biti obešeni, ako dozvole dolazak velikog broja migranata u našu državu.

Od predstavnika Dveri su se i ranije mogle čuti brojne političke nekorektnosti, ali pozivi na smaknuća su apsolutno nedopustivi. 

Rečnik Dveri nas ne čudi, navikli smo na njega. Čudi nas izostanak reakcije države.

Jezik mržnje je već dugo prisutan na političkoj sceni Srbije, te LSV insistira da državni organi počnu sa oštrim sankcionisanjem pojedinaca i organizacija koji na ovaj način podrivaju osnovne temelje Republike Srbije.

Aleksandar Marton
portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 17. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani potpisali koaliciju za izbore

Danas su u Novom Sadu Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara i Zajedno za Vojvodinu potpisali koalicioni sporazum o zajedničkom učešću na izborima za poslanike u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine.
Saopštenja | Sreda, 15. 11. 2023. | Komentara: 0

Policija i tužilaštvo da otkriju ko preti poljoprivrednicima

Strah vlasti zbog protesta poljoprivrednika sve je veći. Posle pretnji u Bavaništu, od ljudi iz Kikinde, među kojima su i članovi naše stranke, dobijamo informacije o pretećim porukama koje im se telefonski upućuju.
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 11. 2023. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast poljoprivrednike dovodi na rub egzistencije

Vojvođani LSV podržavaju protest poljoprivrednika i osuđuju višegodišnje izbegavanje naprednjačke vlasti da im obezbedi potrebne uslove za život i rad kakve imaju druge zemlje u okolini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook