Osuda Rističevićevog napada na sudije Majića i Hadžiomerovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Osuda Rističevićevog napada na sudije Majića i Hadžiomerovića

Novi Sad, 21. maj 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje tvrdnje narodnog poslanika Marijana Rističevića da su sudije Miodrag Majić i Omer Hadžiomerović oslobodili Gnjilansku grupu. Rističević je sudije optužio da su presudu doneli „vrlo verovatno za novac“.

LSV

Jasno je da su njegove tvrdnje protivzakonite i neistinite, te da je pomenutim sudijama, ali i čitavom pravosudnom sistemu, naneta nesaglediva šteta.

Preispitivanje sudskih odluka van sudova protivno je Ustavu i zakonima Republike Srbije.

LSV smatra da ovakvi istupi narodnog poslanika Rističevića mogu ugroziti bezbednost sudija. 

Pozivamo Narodnu skupštinu Republike Srbije da se ogradi od tvrdnji Marijana Rističevića, jer je naneta ogromna šteta i najvažnijoj instituciji države Srbije - Narodnoj skupštini.

Reakcija ne sme izostati, jer se na ovaj način Srbija prikazuje kao država u kojoj je dozvoljeno primitivno i protivzakonito ponašanje nosilaca političkih funkcija.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Saopštenja | Subota, 06. 02. 2016. | Komentara: 0

Još jedan naprednjački udarac na paore!

NOVI SAD, 6. februar - Liga paora Vojvodine zahteva od svih nadležnih da se hitno od iduće nedelje, u dogovoru sa poljoprivrednicima, napiše a zatim hitno u parlamentu usvoji novi Zakon o poljoprivrednom zemljištu i da se donese plan koji će zaštititi vojvođanske paore od propasti koja im se sprema. U samo nekoliko dana videli šta se već radi vojvođanskim poljoprivrednicima!
Saopštenja | Petak, 05. 02. 2016. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast ne da paorima ni da se žale!

Kikinda, 05. februar - Zakon o izmenama i dopunama zakona o poljoprivrednom zemljištu je katastrofalan i mora se hitno menjati!
Saopštenja | Četvrtak, 04. 02. 2016. | Komentara: 0

Stop SNS tajkunima u poljoprivredi!

KIKINDA, 4. febrar - Nismo iznenađeni vešću da je u Somboru gde je na vlasti Srpska napredna stranka jedno preduzeće uzurpiralo 2300 hektara državne zemlje. Nismo iznenađeni da je to preduzeće već poznato kao „budući investitor“ koji će da dobije tu zemlju u dugoročni zakup. Nismo iznenađeni ni činjenicom da lokalni funkcioner SNS u Somboru poziva i nekolicinu paora da i oni uzurpiraju zemlju, a niko od državnih organa ne reaguje.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook