Otkriven napadač na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 31. 08. 2011. | Komentara: 0

Otkriven napadač na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravila je brzu reakciju MUP-a u otkrivanju osumnjičenog za razbijanje prozora na prostorijama LSV u Sremskim Karlovcima. Kako je danas na konferenciji za novinare istakla portparolka LSV Aleksandra Jerkov, brzo otkrivanje počinilaca ovog nedela nije bitno samo zbog Lige socijaldemokrata Vojvodine. 

"To je, pre svega bitno zbog uspostavljanju demokratije u našem društvu" istakla je Jerkova. Podsetimo Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je juče da je novosadska policija podnela krivičnu prijavu protiv Nebojše B. (24) iz Sremskih Karlovaca zbog sumnje da je u tom mestu razbio stakla na vratima i prozoru prostorija Lige socijaldemokrata Vojvodine. Tom prilikom iz prostorija nije ništa otuđeno.

(BILSV, 31. 08. 2011.)

 




Saopštenja | Sreda, 27. 05. 2015. | Komentara: 0

Novi pokušaj prekrajanja istorije

Novi Sad, 27. maj - Predlog Deklaracije o Rajinoj šumi koji su Skupštini grada Novog Sada podneli odbornici SPO i Pokreta Dinara-Drina-Dunav, najnoviji je korak u pokušaju prekrajanja istorije kojim se žele poistovetiti nevine žrtve i dokazani kolaboracionisti.
Saopštenja | Nedelja, 24. 05. 2015. | Komentara: 0

LSV će zatražiti od Vlade da zaustavi gašenje Elektrovojvodine

Novi Sad/Kovačica - Liga socijaldemokrata Vojvodine će zatražiti od Vlade Republike Srbije da zaustavi proces gašenja Elektrovojvodine, odlučeno je na sinoćnjoj sednici Glavnog odbora LSV. Na sednici GO LSV održanoj u Kovačici, poručeno je i da ligašice i ligaši nikada neće odustati od imovine Vojvodine. 

Saopštenja | Nedelja, 17. 05. 2015. | Komentara: 0

Hitno smeniti Nikolić master Tomislava

Novi Sad, 17. maj - Rehabilitacija Draže Mihailovića apsolutno predstavlja jedan od najtežih udara evropskim integracijama, kao i stabilnosti zemlje i regiona u proteklih desetak godina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook