Otkriven napadač na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 31. 08. 2011. | Komentara: 0

Otkriven napadač na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravila je brzu reakciju MUP-a u otkrivanju osumnjičenog za razbijanje prozora na prostorijama LSV u Sremskim Karlovcima. Kako je danas na konferenciji za novinare istakla portparolka LSV Aleksandra Jerkov, brzo otkrivanje počinilaca ovog nedela nije bitno samo zbog Lige socijaldemokrata Vojvodine. 

"To je, pre svega bitno zbog uspostavljanju demokratije u našem društvu" istakla je Jerkova. Podsetimo Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je juče da je novosadska policija podnela krivičnu prijavu protiv Nebojše B. (24) iz Sremskih Karlovaca zbog sumnje da je u tom mestu razbio stakla na vratima i prozoru prostorija Lige socijaldemokrata Vojvodine. Tom prilikom iz prostorija nije ništa otuđeno.

(BILSV, 31. 08. 2011.)

 




Saopštenja | Petak, 03. 04. 2015. | Komentara: 0

Pronaći kradljivce spomenika Košutu u Novom Itebeju

NOVI SAD, 3. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje krađu spomenika Lajošu Košutu u Novom Itebeju.
Saopštenja | Četvrtak, 02. 04. 2015. | Komentara: 0

Odgovor SNS-u

NOVI SAD, 2. april - Ako munjeviti odgovor Srpske napredne stranke na saopštenje Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u kojem iznosimo sumnju u to da gradska vlast štiti štetočine iz „Treće Srbije“, nije zaštita koalicionih partnera, onda neka objasne šta jeste. Nama je to dokaz da prihvataju odgovornost za sve što radi i što je uradila Treća Srbija, a zarad pukog dodavanja broja na skupštinsku većinu.
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 03. 2015. | Komentara: 0

MUP da saopšti šta se dogodilo narodnom poslaniku

NOVI SAD, 23. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da MUP i nadležni državni organi hitno i zvanično predoče javnosti istinu o prebijanju narodnog poslanika stranke Zajedno za Srbiju Blagoja Bradića u Nišu nakon razgovora sa predsednikom Pokreta socijalista Aleksandrom Vulinom, o čemu danas izveštavaju pojedini mediji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook