Otkriven napadač na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 31. 08. 2011. | Komentara: 0

Otkriven napadač na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravila je brzu reakciju MUP-a u otkrivanju osumnjičenog za razbijanje prozora na prostorijama LSV u Sremskim Karlovcima. Kako je danas na konferenciji za novinare istakla portparolka LSV Aleksandra Jerkov, brzo otkrivanje počinilaca ovog nedela nije bitno samo zbog Lige socijaldemokrata Vojvodine. 

"To je, pre svega bitno zbog uspostavljanju demokratije u našem društvu" istakla je Jerkova. Podsetimo Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je juče da je novosadska policija podnela krivičnu prijavu protiv Nebojše B. (24) iz Sremskih Karlovaca zbog sumnje da je u tom mestu razbio stakla na vratima i prozoru prostorija Lige socijaldemokrata Vojvodine. Tom prilikom iz prostorija nije ništa otuđeno.

(BILSV, 31. 08. 2011.)

 




Saopštenja | Sreda, 15. 10. 2014. | Komentara: 0

Sprečiti sramotu na vreme

NOVI SAD, 15. oktobar - Proslava sedamdesete godišnjice oslobođenja Beograda i pobede nad fašizmom je izuzetno veliki i važan događaj za Srbiju, pa je jako važno izbeći da se čitav događaj posmatra samo iz vizure dolaska Vladimira Putina, odnosno ekonomskih i političkih efekata te posete. 
Saopštenja | Utorak, 14. 10. 2014. | Komentara: 0

Država da poboljša položaj slepih i slabovidih građanki i građana

NOVI SAD, 14. oktobar – Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća javnost da se 15. oktobar obeležava kao Dan belog štapa, odnosno Dan slepih i slabovidih osoba.
Saopštenja | Nedelja, 28. 09. 2014. | Komentara: 0

Pred lice pravde izvesti i finansijere i nalogodavce huligana

NOVI SAD, 28. septembar - Jako je važno što je država danas uspela da omogući poštovanje sopstvenog Ustava, garantuje bezbednost građana i njihovo pravo na slobodno okupljanje. 
I jako je dobro što, za razliku od nekih ranijih godina, Beograd nije razlupan niti su mu ulice krvave.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook