Patrijarha Irineja ispratiti uz puno poštovanje mera Kriznog štaba

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 21. 11. 2020. | Komentara: 0

Patrijarha Irineja ispratiti uz puno poštovanje mera Kriznog štaba

Novi Sad, 21. novembar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine razume tugu vernika Srpske pravoslavne crkve zbog smrti patrijarha Irineja.

LSV

Da bi se izbegle scene koje smo pre nekoliko nedelja imali priliku da vidimo u Podgorici, na sahrani vladike Amfilohija, a koje su dovele do naglog porasta broja zaraženih od koronavirusa u Crnoj Gori, ali i Srbiji, LSV poziva Vladu Republike Srbije da u potpunosti sprovede mere Kriznog štaba i onemogući dalje širenje korone.  

Zdravstveni sistem Srbije je pred kolapsom, a medicinski radnici na izmaku snagu.

Pozivamo i Srpsku pravoslavnu crkvu da u ovom teškom trenutku pokaže punu odgovornost. 

Zdravlje građana Srbije mora biti osnovni prioritet svih. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 02. 2016. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast ne da paorima ni da se žale!

Kikinda, 05. februar - Zakon o izmenama i dopunama zakona o poljoprivrednom zemljištu je katastrofalan i mora se hitno menjati!
Saopštenja | Četvrtak, 04. 02. 2016. | Komentara: 0

Stop SNS tajkunima u poljoprivredi!

KIKINDA, 4. febrar - Nismo iznenađeni vešću da je u Somboru gde je na vlasti Srpska napredna stranka jedno preduzeće uzurpiralo 2300 hektara državne zemlje. Nismo iznenađeni da je to preduzeće već poznato kao „budući investitor“ koji će da dobije tu zemlju u dugoročni zakup. Nismo iznenađeni ni činjenicom da lokalni funkcioner SNS u Somboru poziva i nekolicinu paora da i oni uzurpiraju zemlju, a niko od državnih organa ne reaguje.

Saopštenja | Utorak, 02. 02. 2016. | Komentara: 0

Smanjenje subvencija je novi udarac na vojvođanske paore

Na našu veliku žalost, ostvarile su se negativne prognoze s kraja prošle godine i sredstva na koja poljoprivrednici mogu da računaju kroz direktne podsticaje drastično su smanjena. Republika Srbija je i do sada imala najmanje podsticaje za poljoprivrednu proizvodnju u regionu, a sada ih je spustila na nivo statističke greške.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook