PIK prihvatila izbornu listu LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

PIK prihvatila izbornu listu LSV

Novi Sad, 19.marta – Pokrajinska izborna komisija  danas je zvanično prihvatila listu kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine koji se biraju po proporcionalnom izbornom sistemu koju je juče predala Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak“.

LSV

- Naša lista će se i na biračkim listićima za pokrajinske izbore naći pod rednim brojem dva – rekao je tim povodom novinarima funkcioner LSV Branislav Bogaroški, koji je juče sa stranačkim koleginicama Majom Sedlarević i Aleksandrom Jerkov i predao listu sa sa 8087 potpisa podrške birača.

Koaliciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine i stranka Zajedno za Vojvodinu, a nosilac izborne liste je lider LSV Nenad Čanak.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 2

Konuzin da se proglasi personom non grata

NOVI SAD - Ambasador ruske federacije u Srbiji Aleksandar Konuzin je svojim nastupom na skupu Srpske napredne stranke definitivno pokazao da se Ruska federacija meša u unutrašnje stvari Srbije u nepodnošljivoj meri.
Saopštenja | Petak, 28. 10. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina mnogo izgubila zbog postojećeg Ustava

Novi Sad, 28. oktobra - Pre više od pet godina Liga socijaldemokrata Vojvodine i Bojan Kostreš tada na čelu Skupštine AP Vojvodine, upozoravali su da Ustav nije dobar. Pozvali smo zatim građane da bojkotuju ustavni referendum i taj referendum 28. i 29. oktobra u Vojvodini nije prošao.
Saopštenja | Utorak, 25. 10. 2011. | Komentara: 1

Hitna rasprava o obustavi godišnje registracije traktora

NOVI SAD, 25. oktobar - LSV je u prethodnih nekoliko meseci, u više od 200 mesta širom Vojvodine sakupila preko 30 hiljada potpisa podrške inicijativi da se hitno promeni odluka Vlade Republike Srbije i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook