Policija da privede sve poznate i registrovane izgrednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 26. 01. 2012. | Komentara: 1

Policija da privede sve poznate i registrovane izgrednike

NOVI SAD, 26. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od policije da preventivno privede sve poznate i registrovane izgrednike, huligane i ostale nasilnike pred sutrašnju rukometnu utakmicu Hrvatska-Srbija, koja se igra u Beogradu.

Aleksandra Jerkov

Sigurno je da policija zna i ko su i gde su i šta sve planiraju.
To je na kraju i posao policije.

Srbija sebi više nikada ne sme da dozvoli sramotu da se ponovi napad na hrvatske ili navijače bilo koje druge nacionalnosti, kao što je to bio slučaj prethodne dve noći u Novom Sadu.

Zbog tog napada, građani Novog Sada se sada stide, a oni koji u njega dođu se plaše kako fizičkog obračuna sa huliganima, tako i da im neko sekirom ne polupa kola.

Očigledno je da su ti napadi bili vrlo dobro organizovani i zato nije dovoljno uhapsiti samo napadače, već insistiramo i na hapšenju njihovih stratega i organizatora.



Portparolka
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Nedelja, 15. 11. 2015. | Komentara: 0

Odličan odziv za prikupljanje potpisa u 70 mesta širom Vojvodine

NOVI SAD, 15. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine ovog vikenda prikuplja potpise za zaštitu vojvođanskih poljoprivrednika i spas vojvođanskih oranica u 70 mesta na 114 lokacija širom AP Vojvodine.
Saopštenja | Sreda, 11. 11. 2015. | Komentara: 0

Gase Elektrovojvodinu, a formiraju Elektrosever u K. Mitrovici

Novi Sad, 11. novembar - Kako je moguće da menadžment Elektroprivrede Srbije gasi “Elektrovojvodinu”, koju su izgradili građanke i građani Vojvodine, koja je uspešno i profitabilno radila duže od pola veka i imala najbolju naplatu u državi , a da se najavljuje otvaranje “Elektrosevera” i “EPS trgovine”, dve nove kompanije u Kosovskoj Mitrovici?
Saopštenja | Utorak, 10. 11. 2015. | Komentara: 0

Glavni odbor LSV usvojio predlog referendumskog pitanja

Novi Sad, 10. novembar - Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine potvrdio je večeras odluku o prikupljanju 100 hiljada potpisa  s namerom da se raspiše referendum kojim će biti zatraženo od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije da zaštite domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta.  



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook