Policija da privede sve poznate i registrovane izgrednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 26. 01. 2012. | Komentara: 1

Policija da privede sve poznate i registrovane izgrednike

NOVI SAD, 26. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od policije da preventivno privede sve poznate i registrovane izgrednike, huligane i ostale nasilnike pred sutrašnju rukometnu utakmicu Hrvatska-Srbija, koja se igra u Beogradu.

Aleksandra Jerkov

Sigurno je da policija zna i ko su i gde su i šta sve planiraju.
To je na kraju i posao policije.

Srbija sebi više nikada ne sme da dozvoli sramotu da se ponovi napad na hrvatske ili navijače bilo koje druge nacionalnosti, kao što je to bio slučaj prethodne dve noći u Novom Sadu.

Zbog tog napada, građani Novog Sada se sada stide, a oni koji u njega dođu se plaše kako fizičkog obračuna sa huliganima, tako i da im neko sekirom ne polupa kola.

Očigledno je da su ti napadi bili vrlo dobro organizovani i zato nije dovoljno uhapsiti samo napadače, već insistiramo i na hapšenju njihovih stratega i organizatora.



Portparolka
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Petak, 13. 02. 2015. | Komentara: 0

Andor Deli potkopava autonomiju Vojvodine

NOVI SAD, 13. februar - Budući da predsednik stranke kojoj pripadam neće više da polemiše sa dilerima mađarskih državljanstava i nakupcima evropskih vrednosti, iskoristiću priliku da umesto njega ja odgovorim Andoru Deliju na tvrdnju da Nenad Čanak usporava pomirenje Srba i Mađara.
Saopštenja | Četvrtak, 12. 02. 2015. | Komentara: 0

Sramotno odlikovanje Smilje Avramov

Novi Sad, 12. februar - Da je u Srbiji izvršena lustracija, malo je verovatno da bi Tomislav Nikolić danas bio predsednik države, a Smilja Avramov dobitnik državnog ordena.
Saopštenja | Utorak, 03. 02. 2015. | Komentara: 0

Odluka MSP osnova za početak pomirenja u regionu

NOVI SAD, 3. februar - Odluka Međunarodnog suda pravde je dobra osnova za početak pomirenja u  regionu. Srbija i Hrvatska treba da idu putem zajedničke saradnje. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook