Policija da privede sve poznate i registrovane izgrednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 26. 01. 2012. | Komentara: 1

Policija da privede sve poznate i registrovane izgrednike

NOVI SAD, 26. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od policije da preventivno privede sve poznate i registrovane izgrednike, huligane i ostale nasilnike pred sutrašnju rukometnu utakmicu Hrvatska-Srbija, koja se igra u Beogradu.

Aleksandra Jerkov

Sigurno je da policija zna i ko su i gde su i šta sve planiraju.
To je na kraju i posao policije.

Srbija sebi više nikada ne sme da dozvoli sramotu da se ponovi napad na hrvatske ili navijače bilo koje druge nacionalnosti, kao što je to bio slučaj prethodne dve noći u Novom Sadu.

Zbog tog napada, građani Novog Sada se sada stide, a oni koji u njega dođu se plaše kako fizičkog obračuna sa huliganima, tako i da im neko sekirom ne polupa kola.

Očigledno je da su ti napadi bili vrlo dobro organizovani i zato nije dovoljno uhapsiti samo napadače, već insistiramo i na hapšenju njihovih stratega i organizatora.



Portparolka
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Četvrtak, 28. 11. 2013. | Komentara: 0

MSP da reaguje zbog Čepurina

NOVI SAD - Krajnji je trenutak da Ministarstvo spoljnih poslova reaguje na to što ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin nastavlja da ponižava Srbiju.
Saopštenja | Sreda, 27. 11. 2013. | Komentara: 0

Stojšić sa Krstićem o finansiranju nadležnosti AP Vojvodine

NOVI SAD, 27. novembar - Zamenik šefa poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj skupštini Republike Srbije Đorđe Stojšić danas je u razgovoru sa ministrom finansija Lazarom Krstićem izrazio nezadovoljstvo predlogom republičkog budžeta za iduću godinu i zatražio da se obezbedi poštovanje ustavne obaveze o najmanje sedam odsto izdvajanja za budžet AP Vojvodine.
Saopštenja | Utorak, 26. 11. 2013. | Komentara: 0

Zajedničko saopštenje LSV i PO DS

NOVI SAD, 26. novembar - Delegacije Pokrajinskog odbora Demokratske stranke, koju je predvodio Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora DS i Lige socijaldemokrata Vojvodine, na čelu sa Branislavom Bogaroškim, potpredsednikom LSV sinoć su u dužem, konstruktivnom razgovoru sagledale odnose dve stranke kroz analizu koalicionog delovanja u Skupštini AP Vojvodine i mnogim lokalnim samoupravama u Pokrajini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook