Predstavnici LSV prekrečili grafit Čanka pod nož

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 14. 01. 2020. | Komentara: 0

Predstavnici LSV prekrečili grafit Čanka pod nož

Novi Sad, 14. januar 2020 - Aktivisti i aktivistkinje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad na čelu sa potpredsednikom LSV Robertom Kolarom prekrečili su danas grafit na Limanu u Ulici Drage Spasić, na kojem je pisalo „Čanka pod nož“.

LSV

Kao što smo već danas ukazali, fašistički grafiti na keju kod Spomenika žrtavama racije, zatim grafit kojim se veliča Dimitrije Ljotić dokazuju da fašisti sve češće gamižu noću po Novom Sadu.

Uvereni smo da ovaj grafit dolazi iz istih krugova.

Zato još jednom zahtevamo hitnu reakciju nadležnih organa kako bi se najpre utvrdili vinovnici ovih grafita, a zatim i njihovi mentori.

Ako se na taj način Novi Sad ne obračuna sa fašistima i svima onima koji u 21. veku smatraju da političke protivnike treba zaklati, taj ljudski talog će se ohrabriti i izaći iz mraka.

Novi Sad će onda morati ponovo na ulicu, kao 7.oktobra 2007. godine, da ih tamo zaustavi.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Saopštenja | Utorak, 28. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Vučić sigurno ne može da računa na naš glas

Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak poručio je sinoć u Novom Pazaru da ne bi bilo dobro za Srbiju da Aleksandar Vučić pobedi i pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila. On je istakao da je jako važno doći do drugog kruga predsedničkih izbora.
Saopštenja | Ponedeljak, 27. 03. 2017. | Komentara: 0

Krivični postupak protiv Šešelja

Pozivam institucije sistema u Republici Srbiji da reaguju i po službenoj dužnosti pokrenu krivični postupak protiv predsedničkog kandidata Vojislava Šešelja. Čak i tokom predizborne kampanje moraju se poštovati Ustav i zakoni države u kojoj politički delujemo.
Saopštenja | Ponedeljak, 27. 03. 2017. | Komentara: 0

Osobe sa invaliditetom moraju dobiti bolju šansu

Stotine hiljada ljudi sa invaliditetom živi u Srbiji. Verujte da dobro znam sa kakvim se sve preprekama susreću u svakodnevnom životu: od barijera u kretanju, do otvorene diskriminacije pri ostvarivanju svojih ljudskih prava, naročito prilikom zapošljavanja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook