Ratni zločinci divljaju u Skupštini, a Zorana Mihajlović ćuti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 22. 04. 2018. | Komentara: 0

Ratni zločinci divljaju u Skupštini, a Zorana Mihajlović ćuti

Novi Sad, 22. april 2018 - Povodom izjave Zorane Mihajlović, koja se oglasila u odbranu Vulina i „evropskih vrednosti“, kako je sama rekla, Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća potpredsednicu Vlade da je Srbija sa ovakvom vlašću jedina država u Evropi u kojoj osuđeni ratni zločinci sede u parlamentarnim klupama, jedina država u kojoj se opozicioni poslanici u parlamentu izlažu fizičkom linčovanju i nezabeleženom maltretiranju, država čiji ministar odbrane javno huška na regionalne sukobe i bezakonje govoreći da će ulaziti na teritoriju susednih suverenih država kada njemu to padne na pamet itd. 

LSV

U takvim okolnostima Zorana Mihajlović, koja po zadatku glumi prozapadnu frakciju ovog režima, smatra da treba da učestvuje u ponovnom paljenju vatri u regionu, podržavajući sukob koji je, svojim ekstremističkim izjavama, raspalio Aleksandar Vulin. 

Još jednom se pokazuje da nacionalistima nije stalo do žrtava i da im one samo koriste za zloupotrebu i u cilju otpočinjanja novih sukoba. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine Zoranu Mihajlović pita zbog čega u tuđem oku vidi trn, a u svom balvan ne primećuje.


Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš




Saopštenja | Sreda, 05. 02. 2020. | Komentara: 0

ZA EVROPSKU SRBIJU

Srbiji je neophodna evropska perspektiva. Samo moderna i demokratska Srbija može sprečiti dalje propadanje našeg društva. Srbiji je potreban Evropski blok, koji bi okupio političke stranke i organizacije koje bi kao prioritet svog delovanja postavile suštinsko ubrzanje procesa evropskih integracija.
Saopštenja | Utorak, 04. 02. 2020. | Komentara: 0

Nadležni da zaustave fašiste ili ćemo ponovo to morati sami

Krajnje je vreme da Novi Sad pokaže da neće tolerisati fašiste i neonaciste na svojim ulicama. Podsetimo, fašistički grafiti su osvanuli pre više od mesec dana na Keju žrtava racije, na mestu najvećeg bola i jednog od simbola stradanja od ruke fašista i okupatora, a vinovnici i dalje nisu pronađeni, imenovani i sankcionisani.
Saopštenja | Utorak, 04. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV osudila napad na prostorije hrvatske zajednice u Novom Slankamenu

Liga socijaldemokrata Vojvodine najstrože osuđuje noćašnji napad na prostorije Hrvatskog kulturno-prosvetnog društva „Stjepan Radić“ u Novom Slankamenu i traži hitnu reakciju nadležnih organa, te hapšenje i kažnjavanje počinilaca.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook