Razbijena vrata na prostorijama LSV u Baču

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 03. 12. 2011. | Komentara: 0

Razbijena vrata na prostorijama LSV u Baču

NOVI SAD, 03. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju policije kojom bi bili pronađeni odgovorni za napad na prostorije LSV u Baču. Rano jutros sa četiri cigle, nepoznati počinioci razbili su vrata na ulazu u LSV Bač.

Lsv Bac

Ovo je već drugi napad na prostorije LSV u proteklih nedelju dana. Podsetimo, u noći između 26. i 27. novembra otkinuta je i ukradena tabla sa nazivom stranke Opštinskog odbora LSV Sremski Karlovci. Nekoliko dana ranije, 23. novembra, lideru LSV Nenadu Čanku upućene su pretnje preko društvene mreže Fejsbuk.

Hapšenjem i primerenim sankcionisanjem počinilaca ovih dela biće poslata jasna poruka da nasilje i vandalizam ne mogu i neće biti tolerisani kao metod političke borbe.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Utorak, 22. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučić udaljava Srbiju od EU

Poslednjih dana Aleksandar Vučić preko svojih medijskih ispostava ubeđuje građane Srbije da je on žrtva velikih pritisaka. Istina je da od Vučića niko ne traži više nego što se traži od drugih država regiona koje idu ka EU.
Saopštenja | Subota, 05. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Stop centralizaciji! Pare da ostanu gradovima i opštinama!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI upozorava da se predlogom izmena Zakona o bezbednosti saobraćaja ponovo drastično krše prava lokalnih samouprava.
Saopštenja | Sreda, 02. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Borba protiv afričke svinjske kuge mora biti sistemska, striktna i neselektivna

Bez obzira na uporne apele Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI, institucije sistema i dalje reaguju na isti način kao i prethodnih godina - usporeno i kratkotrajno. Afrička svinjska kuga, pored nemerljivih posledica koje trpi ceo stočni fond, još jednom je ogolila potpunu nesposobnost države da se izbori s elementarnim problemima koji već decenijama muče naše poljoprivrednike.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook