Razbijena vrata na prostorijama LSV u Baču

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 03. 12. 2011. | Komentara: 0

Razbijena vrata na prostorijama LSV u Baču

NOVI SAD, 03. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju policije kojom bi bili pronađeni odgovorni za napad na prostorije LSV u Baču. Rano jutros sa četiri cigle, nepoznati počinioci razbili su vrata na ulazu u LSV Bač.

Lsv Bac

Ovo je već drugi napad na prostorije LSV u proteklih nedelju dana. Podsetimo, u noći između 26. i 27. novembra otkinuta je i ukradena tabla sa nazivom stranke Opštinskog odbora LSV Sremski Karlovci. Nekoliko dana ranije, 23. novembra, lideru LSV Nenadu Čanku upućene su pretnje preko društvene mreže Fejsbuk.

Hapšenjem i primerenim sankcionisanjem počinilaca ovih dela biće poslata jasna poruka da nasilje i vandalizam ne mogu i neće biti tolerisani kao metod političke borbe.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 02. 2016. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast ne da paorima ni da se žale!

Kikinda, 05. februar - Zakon o izmenama i dopunama zakona o poljoprivrednom zemljištu je katastrofalan i mora se hitno menjati!
Saopštenja | Četvrtak, 04. 02. 2016. | Komentara: 0

Stop SNS tajkunima u poljoprivredi!

KIKINDA, 4. febrar - Nismo iznenađeni vešću da je u Somboru gde je na vlasti Srpska napredna stranka jedno preduzeće uzurpiralo 2300 hektara državne zemlje. Nismo iznenađeni da je to preduzeće već poznato kao „budući investitor“ koji će da dobije tu zemlju u dugoročni zakup. Nismo iznenađeni ni činjenicom da lokalni funkcioner SNS u Somboru poziva i nekolicinu paora da i oni uzurpiraju zemlju, a niko od državnih organa ne reaguje.

Saopštenja | Utorak, 02. 02. 2016. | Komentara: 0

Smanjenje subvencija je novi udarac na vojvođanske paore

Na našu veliku žalost, ostvarile su se negativne prognoze s kraja prošle godine i sredstva na koja poljoprivrednici mogu da računaju kroz direktne podsticaje drastično su smanjena. Republika Srbija je i do sada imala najmanje podsticaje za poljoprivrednu proizvodnju u regionu, a sada ih je spustila na nivo statističke greške.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook