Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 17. 03. 2020. | Komentara: 0

Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

Beograd, 17. mart 2020 - Koalicija UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA je, na sastanku članica koalicije, donela odluku da prihvati poziv za sastanak i razgovor sa predsednikom Republike o aktuelnoj situaciji u vezi sa virusom Covid-19, toku izbornog procesa i drugim pitanjima u
uslovima vanrednog stanja. 
 
LSV 
 
Ujedinjena demokratska Srbija će na razgovorima izložiti svoje pozicije i saopštiti predloge za koje smatramo da su od ogromnog značaja za zaštitu zdravlja gradjana i uspeh čitave zemlje i društva u efikasnoj borbi protiv velike opasnosti kojoj smo kao zajednica izloženi. 

Ujedinjena demokratska Srbija će posebno insistirati da se obezbedi što snažniji legitimitet odluka o uvođenju vanrednog stanja i mera za njegovo sprovođenje, verujući da samo takav institucionalni i politički put, kao i očuvanje demokratskih institucija, mogu da obezbede najširu moguću podršku za uspeh u borbi protiv virusa i njegovih posledica. 

UDS je istovremeno doneo i odluku o prekidu svih aktivnosti u izbornoj kampanji, a dok se ne otkloni opasnost po zdravlje građana što je, u ovom momentu, neuporedivo značajnije od svih političkih aktivnosti usmerenih na izbore.

                  UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Saopštenja | Ponedeljak, 12. 09. 2016. | Komentara: 0

Najoštrija osuda pretnji Nedimu Sejdinoviću

Liga socijademokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje koje su putem društvenih mreža upućene predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću.
Saopštenja | Petak, 09. 09. 2016. | Komentara: 0

Šta to visi sa jarbola Pravnog fakulteta?

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Pravni fakultet da saopšti javnosti šta je to što visi sa jarbola na njegovom ulazu. Ako neko od njegovih uvaženih profesora ne može da dočeka da istakne takozvanu tradicionalnu zastavu AP Vojvodine, koja je pritom grubi falsifikat i nije tradicionalna, pravi dve greške.
Saopštenja | Subota, 03. 09. 2016. | Komentara: 0

Odgovor Pokretu socijalista

NOVI SAD, 3. septembar - Gospodo, kad sami izađete na izbore i osvojite makar jedan glas onda imajte i mišljenje. 

Kao Mirine pudlice ili Vučićevi prilepci ništa drugo i ne možete nego da besmislenim saopštenjima probate da se dodvorite svojim gazdama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook