Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 17. 03. 2020. | Komentara: 0

Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

Beograd, 17. mart 2020 - Koalicija UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA je, na sastanku članica koalicije, donela odluku da prihvati poziv za sastanak i razgovor sa predsednikom Republike o aktuelnoj situaciji u vezi sa virusom Covid-19, toku izbornog procesa i drugim pitanjima u
uslovima vanrednog stanja. 
 
LSV 
 
Ujedinjena demokratska Srbija će na razgovorima izložiti svoje pozicije i saopštiti predloge za koje smatramo da su od ogromnog značaja za zaštitu zdravlja gradjana i uspeh čitave zemlje i društva u efikasnoj borbi protiv velike opasnosti kojoj smo kao zajednica izloženi. 

Ujedinjena demokratska Srbija će posebno insistirati da se obezbedi što snažniji legitimitet odluka o uvođenju vanrednog stanja i mera za njegovo sprovođenje, verujući da samo takav institucionalni i politički put, kao i očuvanje demokratskih institucija, mogu da obezbede najširu moguću podršku za uspeh u borbi protiv virusa i njegovih posledica. 

UDS je istovremeno doneo i odluku o prekidu svih aktivnosti u izbornoj kampanji, a dok se ne otkloni opasnost po zdravlje građana što je, u ovom momentu, neuporedivo značajnije od svih političkih aktivnosti usmerenih na izbore.

                  UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Saopštenja | Ponedeljak, 03. 03. 2014. | Komentara: 0

Predizborno autonomašenje LDP prelazi meru političke kulture

NOVI SAD, 03. mart - Zapaljive poruke funkcionera LDP Dušana Mijića poput jučerašnje da Skupština AP Vojvodine treba da donese Ustav, predstavljaju ništa drugo do predizborno autonomašenje kakvom je njegova stranka sklona pred izbore kada ima problem sa cenzusom.
Saopštenja | Sreda, 12. 02. 2014. | Komentara: 0

Dačić kriv za loše stanje bezbednosti

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da je premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić krivac za loše stanje bezbednosni u Novom Sadu, ali i u drugim gradovima Srbije.
Saopštenja | Petak, 07. 02. 2014. | Komentara: 0

GO LSV: Početak razgovora o definisanju koalicije

NOVI SAD, 7. februar - Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine večeras je odlučio da sa Novom demokratskom strankom i ostalim strankama koje su se odazvale na poziv o formiranju bloka građanskih stranaka i u sredu došle u Novi Sad, počnu razgovori oko definisanja koalicionog sporazuma za učešće na predstojećim izborima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook