Sputnjik pokušava da zaplaši Čanka i LSV pretnjama porodici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 19. 01. 2018. | Komentara: 0

Sputnjik pokušava da zaplaši Čanka i LSV pretnjama porodici

Novi Sad, 19. januar 2018 - Nepunih pet sati nakon gostovanja na televiziji Pink, na kojoj je ukazao da ubistvo Olivera Ivanovića i destabilizacija regiona odgovara interesima vladajućeg režima u Ruskoj Federaciji  ruska medijska kuća Sputnjik objavila je komentar ilustrovan fotografijom na kojoj je pored njega i član njegove porodice.

LSV

Ta fotografija, na kojoj se pored Nenada Čanka nalazi član njegove najuže porodioce, nije bila slučajna.

Ruska propagandna mašinerija na taj način pokušava zaplaši i Čanka i Ligu socijaldemokrata Vojvodine i svakoga drugog ko bi se usudio da upozori na činjenice koje je Čanak danas predočio, počev od interesa za destabilizacijom regiona i dobijanjem diplomatskog statusa za ruski centar u Nišu, do podrške ekstremistima i načina na koji su došli do Naftne industrije Srbije.

Nenad Čanak i Liga socijaldemokrata Vojvodine nikada u proteklih 28 godina nisu ćutali, pa neće ni sada.


A pogotovo nas neće ućutkivati Putinovi propagandisti.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Subota, 31. 12. 2022. | Komentara: 0

LSV: Incidenti na prugama su posledica centralizacije

Liga socijaldemokrata Vojvodine izražava zabrinutost zbog čestih iskakanja kompozicija sa železničkih pruga u našoj zemlji.
Saopštenja | Petak, 30. 12. 2022. | Komentara: 0

LSV: Ne trebaju nam rakete i tenkovi, nego bezbedne železničke pruge

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da javnosti saopšti u kakvom su stanju sve železničke pruge u Srbiji po kojima se obavlja transport opasnih materija.
Saopštenja | Četvrtak, 29. 12. 2022. | Komentara: 0

Ne diže se cena 100% neispravnoj vodi

Poslednji slučaj nenajavljenog poskupljenja vode u Temerinu, u kome je, po nalazima Batuta, voda iz česmi mikrobiološki i fizičko-hemijski neispravna, a fizičko-hemijska neispravnost vode ocenjena kao stopostotna, još jedan je od apsurdnih slučajeva koji uverava u neophodnost pravljenja regionalnih vodovoda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook