Što pre naći rešenje za vojvođanske poljoprivrednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 01. 06. 2011. | Komentara: 0

Što pre naći rešenje za vojvođanske poljoprivrednike

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine razume protest vojvođanskih poljoprivrednika, jer je njihov, ionako težak materijalni položaj, dodatno usložio izostanak obećanih subvencija, te je time istrošeno svo njihovo strpljenje. 

Očekujemo da Ministarstvo poljoprivrede Srbije, koje se na tako težak potez odlučilo pod pritiskom krize, u razgovoru sa predstavnicima poljoprivrednika hitno nađe način kako bi olakšalo situaciju sa kojom se oni već dugo nose i koja je sada kulminirala.

Takođe, veoma je važno i da vojvođanski poljoprivrednici koji su noć i dan proveli na traktorima, u protestu, smognu snage da dijalogu pristupe bez bez tenzija i konflikta. Da budu svesni svih ekonomskih teškoća sa kojima se država susreće i nosi.

To je najbolji, najbrži i jedini put za rešenje ove krize.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Sreda, 06. 02. 2013. | Komentara: 0

Dačić da podnese ostavku zbog situacije u Vojvodini

NOVI SAD, 06. februar – Ministar unutrašnjih poslova i premijer Republike Srbije Ivica Dačić treba hitno da podnese ostavku zbog ignorisanja pogoršanja bezbednosne situacije u Vojvodini, zaključeno je na sinoćnjoj sednici Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine.
Saopštenja | Utorak, 05. 02. 2013. | Komentara: 0

Zaustaviti pokušaj rehabilitacije fašizma u Novom Sadu

NOVI SAD, 05. februar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad poziva gradsku vlast da se javno, jasno i glasno odredi prema skandaloznoj izložbi kojom se rehabilituju fašizam i umanjuju značaj i žrtve Narodnooslobodilačke borbe u Drugom svetskom ratu.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 02. 2013. | Komentara: 0

LSV traži Policijsku upravu za Vojvodinu

NOVI SAD. 04. februar – Po drugi put u pola godine Novi Sad je dočekao da se huligani vatrenim oružjem obračunavaju u blizini osnovne škole. Ovoga puta reč je o Novom naselju, kraju grada za koji LSV godinama traži više policijaca i gde je pre dve nedelje za jedno veče obijeno na desetine automobila.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook