Što pre promeniti izborni zakon

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 19. 09. 2019. | Komentara: 0

Što pre promeniti izborni zakon

Beograd, 19. septembar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je izborni zakon loš i da ga je potrebno što pre promeniti.

LSV

Na takvo stanje upozoravamo već godinama, ali sluha za promenu izbornog zakona jednako nije bilo, bez obzira na to ko je na vlasti.

Na žalost, oni kojima je takav izborni zakon ranije odgovarao, danas bojkotuju i dijalog i izbore, umesto da se uključe i da zajedno dođemo do najboljeg rešenja.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je učestvovala do sada i učestvovaće i ubuduće na svim okruglim stolovima i svim okupljanjima koja mogu doprineti promeni izbornog zakona i uslova za izbore.

Slobodni izbori su sam temelj demokratije i Liga socijaldemokrata Vojvodine će učestvovati na svim izborima na kojima postoji mogućnost da građani slobodno glasaju.

Sa druge strane, sigurno je da nećemo učestvovati na onim izborima na kojima se ne poštuju izborna pravila i krši izborna volja građana, kao što je to bio slučaj u Kovačici i Beloj Crkvi.

Predsednik
Izvršnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saša Šućurović
   




Saopštenja | Petak, 28. 06. 2019. | Komentara: 0

Bajatoviću i SNS koaliciji bi bilo bolje da grade infrastrukturu, a ne stadione

Da li bi neko, ko domaćinski razmišlja u interesu stanovnika Vojvodine, menjao 243 kilometara kanalizacione mreže, ili jednu novu bolnicu, ili 384 kilometra vodovodne mreže za jedan fudbalski stadion? Liga socijaldemokrata Vojvodine tvrdi da neko ko domaćinski razmišlja ne bi to uradio.
Saopštenja | Četvrtak, 27. 06. 2019. | Komentara: 0

Zabranjen ulaz za Vojvođanski front

Vojvođanskom frontu danas je zabranjen ulaz, pa je umesto unutra, tribina "Vreme je za Vojvodinu" u Dolovu, održana ispred Vatrogasnog doma.
Saopštenja | Ponedeljak, 24. 06. 2019. | Komentara: 0

U prvom okršaju Vojvođanski front u Novom Bečeju zaustavio naprednjačku mašineriju i osvojio 20%

Vojvođanski front uspešno je položio prvi politički ispit. U prvom okršaju na izborima za članove Saveta mesne zajednice Novi Bečej zaustavio je naprednjačku masineriju i osvojio 20% glasova, što je u trenutni političkim okolnostima veliki rezultat za poštovanje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook