Što pre promeniti izborni zakon

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 19. 09. 2019. | Komentara: 0

Što pre promeniti izborni zakon

Beograd, 19. septembar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je izborni zakon loš i da ga je potrebno što pre promeniti.

LSV

Na takvo stanje upozoravamo već godinama, ali sluha za promenu izbornog zakona jednako nije bilo, bez obzira na to ko je na vlasti.

Na žalost, oni kojima je takav izborni zakon ranije odgovarao, danas bojkotuju i dijalog i izbore, umesto da se uključe i da zajedno dođemo do najboljeg rešenja.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je učestvovala do sada i učestvovaće i ubuduće na svim okruglim stolovima i svim okupljanjima koja mogu doprineti promeni izbornog zakona i uslova za izbore.

Slobodni izbori su sam temelj demokratije i Liga socijaldemokrata Vojvodine će učestvovati na svim izborima na kojima postoji mogućnost da građani slobodno glasaju.

Sa druge strane, sigurno je da nećemo učestvovati na onim izborima na kojima se ne poštuju izborna pravila i krši izborna volja građana, kao što je to bio slučaj u Kovačici i Beloj Crkvi.

Predsednik
Izvršnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saša Šućurović
   




Saopštenja | Utorak, 24. 01. 2017. | Komentara: 0

Otkaz Vaciću nije dovoljan, smeniti Đurića

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da otkaz Miši Vaciću nije dovoljan da spere svu sramotu nanetu vladinoj Kancelariji za Kosovo i Metohiju u prethodnih nekoliko nedelja. Za tu bruku, koja je jutros kulminirala Vacićevićevim gostovanjem na N1, krivac je direktno Marko Đurić.
Saopštenja | Utorak, 24. 01. 2017. | Komentara: 0

Marko Đurić da odgleda emisiju, pa podnese ostavku

Ako direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću i dalje nije jasno zbog čega bi morao da podnese ostavku, trebalo bi da pogleda današnje gostovanje svog saradnika Miše Vacića na televiziji N1.
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 01. 2017. | Komentara: 0

LSV pozdravlja odluku o odlaganju zamene registarskih tablica

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku ministra unutrašnjih poslova da uvaži našu sugestiju.
Vozači u Republici Srbiji su izloženi brojnim izdacima pa je odluka da se zamena registarskih tablica odloži za dve godine dobra vest.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook