UDS: Borićemo se protiv korena korupcije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 23. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Borićemo se protiv korena korupcije

Beograd, 23. maj 2020 - Nenad Konstantinović, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije, rekao je u Šapcu da UDS ima plan kako da se bori protiv korupcije i građanima vrati poverenje u institucije i vladavinu prava.

Konstantinović je, u druženju sa građanima Šapca, istakao da je korupcija jedan od najvećih problema u Srbiji. 

LSV

- Ona (korupcija) ne samo da je dozvoljena već je i podstaknuta od strane vlasti - rekao je Konstantinović.

- U zemlji koja je zarobljena u korupciji, građani nisu jednaki , moguće je jedino partijsko zapošljavanje a zloupotreba javnih resursa je enormna - rekao je Konstantinović.

On je dodao da „Ujedinjena demokratska Srbija ima plan da iskoreni korupciju i da povrati poverenje građana u institucije i vladavinu prava“.

U fokusu Ujedinjene demokratske Srbije su građani, njihovi problemi i načini za rešavanje tih problema. Jedan od mnogobrojnih, koji spada među najvažnije, je svakako korupcija koja automatski krši princip jednakosti svih građana pred zakonom i izaziva krupne i negativne posledice u društvu.i na taj način ne dopušta zemlji da se dalje razvija. Zbog toga je sprečavanje korupcije jedan od prioriteta UDS.  

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Subota, 25. 03. 2017. | Komentara: 0

Popuniti rupu u Penzionom fondu

Preko 1,7 miliona sadašnjih penzionera, tokom svog radnog veka, izdvajali su novac od svog rada, da bi sebi obezbedili starosnu penziju. Oni su svoju penziju stekli. Međutim, već dve godine, štedi se upravo na njima.
Saopštenja | Petak, 24. 03. 2017. | Komentara: 0

Investitori ne traže samo praznu poljanu, nego i radnike

Najveće gužve uveče su u školama stranih jezika. Uče ljudi norveški, nemački i engleski, ali ne zato da bi napredovali ovde, nego da bi otišli. Mora se ozbiljno raditi na tome da se svim mladim ljudima ovde da šansa.
Saopštenja | Četvrtak, 23. 03. 2017. | Komentara: 0

Očekujemo adekvatnu reakciju nadležnih povodom pretnji

Kandidatu za predsednika Republike Srbije Nenadu Čanku upućene su pretnje smrću sinoć preko društvene mreže Fejsbuk, ispod reklame o potrebi decentralizacije zemlje i neophodnosti rešavanja snabdevanja građanki i građana Zrenjanina vodom za piće.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook