Vojvođani u subotu u Bečeju i Novom Bečeju predstavljaju izborni program Na ravne časti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 08. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani u subotu u Bečeju i Novom Bečeju predstavljaju izborni program Na ravne časti

Posle razgovora sa građanima Sombora, Novog Sada i Kikinde, predizborni karavan koalicije Vojvođani putuje u Potisje.

Novi Sad, 8. decembar 2023 - Predsednik Vojvođana Bojan Kostreš, čelnici partija koalicionih partnera, kao i kandidati sa izborne liste za pokrajinske izbore posetiće u subotu Bečej i Novi Bečej.

LSV

Kandidat Vojvođana za poslanika u Skupštinu AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Bečejce i Novobečejce da dođu na razgovor sa kandidatima Vojvođana i bliže se upoznaju sa programom „Na ravne časti“.

- Ovi izbori su prilika da Vojvođani stvore jaku političku grupaciju u Skupštini Vojvodine i da, najzad, pokažemo da imamo znanje i sposobnost da rešavamo probleme Vojvođana - naveo je Šućurović.

Kandidati koalicije Vojvođana boraviće u subotu u Bečeju od 9 do 11 časova, na gradskoj pijaci (Zelena ulica 53), a u Novom Bečeju od 11 časova u Tiskoj kući.




Saopštenja | Ponedeljak, 01. 12. 2014. | Komentara: 0

Srbska akcija je odavno morala biti zabranjena

NOVI SAD , 1. decembar - Budući da Obraz dve godine i dalje šeta sa svojim zastavama iako ih je Ustavni sud zabranio,  kao i da SNP Naši još nisu zabranjeni uprkos pravljenju spiskova nepodobnih medija i pojedinaca, nikoga ne treba da čudi bujanje novih fašističkih organizacija i njihova propaganda.
Saopštenja | Subota, 22. 11. 2014. | Komentara: 0

Rasvetliti sinoćnji incident u Novom Sadu

Novi Sad, 22. novembar - Nijedan incident za koji se makar sumnja da je izazvan međunacionalnom netrpeljivošću ne sme ostati nerasvetljen. Naročito nakon nedavnih napada na objekte čiji su vlasnici pripadnici albanske nacionalne zajednice.
Saopštenja | Petak, 21. 11. 2014. | Komentara: 0

Pastor je već destabilizovao političke prilike u Vojvodini

Novi Sad, 21. novembar - Ištvan Pastor je tokom tri meseca tri puta za redom izdao koalicione partnere i tako destabilizovao političke prilike u Vojvodini. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook