Vojvođanski paori postali smetnja vlasti i tajkunima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 19. 03. 2016. | Komentara: 0

Vojvođanski paori postali smetnja vlasti i tajkunima

Novi Sad, 19. mart - Nakon sinoćnjeg incidenta u Gakovu, gde je privedeno šestoro paora, definitivno je jasno da će problem sa državnim poljoprivrednim zemljištem samo eskalirati.

 
Ovo je ozbiljno upozorenje šta sve možemo očekivati i u brojnim drugim opštinama širom Vojvodine. Dakle, od sinoć možemo očekivati i privođenja i incidente, čak i fizičke obračune na državnom zemljištu za koje su časni i pošteni poljoprivrednici do sada licitirali i plaćali zakup.
 
Eto učinka ministarke poljoprivrede Snežane Bogosavljević Bošković i uvođenja reda u izdavanje državnog zemljišta.
 
U vrlo kratkom periodu usvojen je katastrofalan Zakon o poljoprivrednom zemljištu i donet Zaključak Vlade Republike Srbije koji nagrađuje uzurpatore zemlje. Sada se razume zašto je u Somboru funkcioner SNS ubeđivao paore da slobodno uzurpiraju zemlju i zašto nema rezultata inspekcije niti kazne za preduzeće koje je uzurpiralo 2.300 hektara.
 
Vojvođanski paori su postali smetnja ovoj vlasti i tajkunima.
 
Miloš Šibul
Predsednik Lige paora Vojvodine
i član Predsedništva LSV



Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Dok je LSV Vojvođana, nema ukidanja AP Vojvodine koje najavljuje Bajatović

Dušan Bajatović je svojom izjavom za Večernje novosti, u finišu kampanje, potvrdio da je cilj koalicije na vlasti i posle 33 godine isti - ukidanje AP Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

Nakon desetine mesta u kojima su prezentovali program „Na ravne časti“, Vojvođani su u Žablju i na završnom skupu u Novom Sadu pozvali građane da u nedelju izađu na izbore i glasaju za listu broj 13 - Vojvođani
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Radovi na auto-putu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad su običan predizborni trik

Jučerašnji početak radova na izgradnji auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad još jedan je jeftini marketinški potez u službi ubiranja još kojeg političkog poena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook