Zastara postupka protiv Bokana je sramota pravosuđa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 25. 10. 2018. | Komentara: 0

Zastara postupka protiv Bokana je sramota pravosuđa

Novi Sad, 25. oktobar 2018 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad upozorava na to da vest o zastari postupka protiv Tomislava Bokana zbog kupovine glasova ima razoran efekat, uprkos činjenici da je u javnosti prošla gotovo nezapaženo.

Kupovina glasova u Novom Sadu je nanela veliki udarac demokratiji i demokratskim procesima ne samo našem gradu, nego i šire.

LSV

Zastara krivičnog postupka za kupovinu glasova je sramota pravosuđa čije ćemo posledice dugo osećati.

Sada treba očekivati da svi oni kojima padne na pamet da na izborima kupuju glasove računaju sa time da će moći na isti način da izbegavaju, otežu i obesmisle čitav proces do zastare krivičnog gonjenja, čak i ako neki od njihovih saučesnika budu priznali da su u tome učestvovali.

Liga socijaldemokrata Vojvodine će biti tu da se i njima suprotstavi jednako dosledno kao što smo se dosledno borili protiv kupovine glasova i svega što su radili Tomislav Bokan i njemu slični. 

Ostaje samo da tako počne da radi i pravosuđe.

Predsednik Gradskog odbora LSV 
Novi Sad
Aleksandar Kravić



Saopštenja | Ponedeljak, 15. 10. 2012. | Komentara: 0

Ako se odustalo od evropskog puta, raspisati izbore!

NOVI SAD, 15. oktobar - Da je živ, Slobodan Milošević bi danas bio ponosan. Tomislav Nikolić i Ivica Dačić su se, kao predsednik i premijer Srbije, vratili na svoju staru retoriku i stavove, Aleksandar Vučić hapsi i preti, a u pojedinim medijima se stvara atmosfera linča kao s kraja devedesetih.
Saopštenja | Sreda, 10. 10. 2012. | Komentara: 0

Jedanaesti napad na prostorije LSV u Pančevu

NOVI SAD, 10. oktobar - Nepoznati počinioci ukrali su juče tablu sa imenom stranke sa ulaza u Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu. Ovo je 11. po redu napad na taj odbor u poslednje tri godine, a i ovoga puta, kao i svih ranijih, policija je obaveštena o njemu i izvršila je uviđaj.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 10. 2012. | Komentara: 0

Hiljade članova LSV neće ućutati medijska hajka

Novi Sad, 04. oktobar - Tokom 22 godine borbe za zakonodavnu, sudsku i izvršnu vlast AP Vojvodine, sa izvornim prihodima i pravom na imovinu, borbe protiv fašizma, diskriminacije, rata i nasilja, LSV je navikla na medijsku hajku i etiketiranja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook