Zastara postupka protiv Bokana je sramota pravosuđa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 25. 10. 2018. | Komentara: 0

Zastara postupka protiv Bokana je sramota pravosuđa

Novi Sad, 25. oktobar 2018 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad upozorava na to da vest o zastari postupka protiv Tomislava Bokana zbog kupovine glasova ima razoran efekat, uprkos činjenici da je u javnosti prošla gotovo nezapaženo.

Kupovina glasova u Novom Sadu je nanela veliki udarac demokratiji i demokratskim procesima ne samo našem gradu, nego i šire.

LSV

Zastara krivičnog postupka za kupovinu glasova je sramota pravosuđa čije ćemo posledice dugo osećati.

Sada treba očekivati da svi oni kojima padne na pamet da na izborima kupuju glasove računaju sa time da će moći na isti način da izbegavaju, otežu i obesmisle čitav proces do zastare krivičnog gonjenja, čak i ako neki od njihovih saučesnika budu priznali da su u tome učestvovali.

Liga socijaldemokrata Vojvodine će biti tu da se i njima suprotstavi jednako dosledno kao što smo se dosledno borili protiv kupovine glasova i svega što su radili Tomislav Bokan i njemu slični. 

Ostaje samo da tako počne da radi i pravosuđe.

Predsednik Gradskog odbora LSV 
Novi Sad
Aleksandar Kravić



Saopštenja | Subota, 25. 08. 2012. | Komentara: 0

Igor Pavličić odgovoran za raspad koalicije

NOVI SAD. 25. avgust – Nakon očiglednog izlaska Srpskog pokreta obnove iz aktuelne gradske većine u Novom Sadu, Liga socijaldemokrata Vojvodine ne vidi da ona više postoji, a za to punu odgovornost snosi gradonačelnik Igor Pavličić i saučesnici oko njega.
Saopštenja | Sreda, 01. 08. 2012. | Komentara: 1

Čanak pozvao ambasadore da zaustave politički progon u Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je danas ambasadore više zemalja da pomognu da se jednom zauvek zaustavi progon političkih protivnika u Srbiji zloupotrebom državnih organa.
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 07. 2012. | Komentara: 0

Nikolić bi mogao preispitati presudu za ubistvo Đinđića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da se za šest dana od kako je obznanjeno da će vladajuću većinu činiti SNS, SPS i URS, deo pravosuđa u tri navrata preporučio kao kooperativan novoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook