Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević u izjavi za današnji Pres označila je ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića kao jednog od najodgovornijih što Vojvodina do sada još nije dobila kancelariju u Briselu.

Maja Sedlarević

- Krajem novembra Jeremić je najavio otvaranje kancelarije i da će zauzeti čitav sprat u zgradi misije Srbije pri EU. Saglasnost Vlade Srbije usledila je 24. marta, a mi na početku jula još ne znamo ni gde će biti kancelarija, ni koliki prostor će biti obezbeđen. Volela bih da me ministar Vuk Jeremić demantuje, ali ne lažnim obećanjima, već delima - navodi Maja Sedlarević.

(BILSV, 25.06.2011.)




Saopštenja | Nedelja, 10. 02. 2013. | Komentara: 0

Povećati broj policajaca u Temerinu i zaustaviti incidente

NOVI SAD, 10. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije poveća broj pripadnika policije u Temerinu i konačno zaustavi incidente.
Događaji | Nedelja, 10. 02. 2013. | Komentara: 0

Odata počast velikom borcu za interese Vojvodine

NOVI SAD – Povodom 135. godišnjice rođenja i 66. godišnjice od smrti Vase Stajića, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović i predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad prim. dr Radovan Latinović položili su danas venac ispred spomenika ovom istaknutom srpskom piscu, filozofu i kulturnom radniku koji se nalazi ispred Skupštine AP Vojvodine.
Iz medija | Nedelja, 10. 02. 2013. | Komentara: 0

ČANAK: Radujem se istragama u Vojvodini

NOVI SAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak upozorio je u današnjem intervjuu Dnevniku da su potpuno neozbiljne tvrdnje da Vojvodina od formiranja nove Vlade Srbije „ubrzano gubi autonomiju” iz prostog razloga što, kako objašava – Vojvodina autonomiju ni nema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook