Sedlarević: Uskoro odluka da li će LSV izlaziti na izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 26. 10. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Uskoro odluka da li će LSV izlaziti na izbore

NOVI SAD – Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da LSV još uvek nije donela odluku da li će uopšte i izlaziti na izbore ili će ih bojkovati. Ona je za 021 rekla da će ta odluka biti uskoro doneta.

LSV

- Stranački organi Lige socijaldemokrata Vojvodine još uvek nisu doneli odluku da li ćemo ići u bojkot ili ćemo učestvovati na predstojećim redovnim lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima. Naš gradski odbor, kao i do sada, redovno sprovodi sve svoje aktivnosti i akcije, ali još uvek nemamo odluku o izlasku na izbore, pa samim tim ni ne krećemo sa predizbornim aktivnostima, te nemamo plan kako bismo nastupili na izborima, odnosno da li bismo radili personalnu kampanju ili samu stranačku. Odluka će biti doneta u skorijem periodu, jer su izbori na proleće i trebalo bi krenuti sa aktivnostima u okviru predizborne kampanje, ukoliko se bude izlazilo na izbore - navodi Sedlarević.

 (SzILSV, 26.10.2019)



Iz medija | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini vratiti svu otetu imovinu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak dogovorio je sa premijerom Mirkom Cvetkovićem da se formira stručni tim, čiji će zadatak biti da izradi set zakona koji se odnosi na imovinu Vojvodine i lokalnih samouprava.
Izjave | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Verujem da će naša dva člana ostati u Vladi Vojvodine

NOVI SAD - Skupština AP Vojvodine trebalo bi sutra da verifikuje odluku o smanjenju pokrajinske vlade sa 17 na 12 resora, tako što će se deset dosadašnjih sekretarijata integrisati u pet novih, a zamenik predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, rekao je danas za Press da očekuje će oba Ligina predstavnika u izvršnoj vlasti ostati na svojim pozicijama i nakon redukcije Vlade, te da će to uvažiti i vojvođanski premijer Bojan Pajtić.
Izjave | Nedelja, 03. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Ne postoje pravne prepreke za formiranje policijske uprave za Vojvodinu

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas za Blic da ne vidi u čemu je problem da se realizuje zahtev LSV oko formiranja kooordinatora između sedam vojvođanskih policijskih uprava i centrale MUP-a u Beogradu budući da, kako tvrdi, za to ne postoje ustavne i pravne prepreke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook