Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.

LSV

Na seminaru se posebno razgovara i uči o izbornim procesima, praksi, radu biračkih odbora, izbornim sistemima, istorijatu višepartijskog sistema i iskustvima kroz koja smo kao društvo prošli od izbora do izbora, javnom nastupu, tehnikama dominacije i manipulacije, ljudskim pravima, njihovoj zaštiti i o diskriminaciji sa kojom se susrećemo i/ili suočavamo svakodnevno. Ovo je drugi od tri okupljanja koja su predviđena do kraja godine. Ovoga puta, sa polaznicama i polaznicima radili su Branislav Bogaroški i Robert Kolar, potpredsednici LSV, Saša Šućurović, predsednik Izvršnog odbora GO LSV, Nataša Lalić, sekretarka IO GO LSV, Marko Lutkić, član IO GO LSV, Bojana Begović, predsednica LSVO i Maja Sedlarević, direktorica Centra za edukaciju LSV.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Forum žena LSV | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Politički aktivizam i solidarnost žena

ZRENJANIN - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je, povodom Dana žena tibinu o emancipaciji žena, rodnoj ravnopravnosti i ostalim pitanjima koja se bave boljim položajem i zauzimanjem što boljih pozicija u našem savremenom okruženju.
Forum žena LSV | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Žene su siromašne i ekonomski zavisne

ZRENJANIN - Osmi mart je dan sećanja na žene koje su imale hrabrosti i snage da se izbore sa problemima većim od svakodnevnih - žene su tražile kraće radno vreme, veće plate, bolje uslove za rad, poštovanje osnovnih ljudskih prava, jer se pod tim podrazumevaju i prava žena, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u Zrenjninu. predsednica GrO Foruma žena LSV Zrenjnain Ildiko Bođo podsetila je da je sve krenulo pre sto godina.
Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Rekonstrukcija će pomoći da se dogovori sprovode

BEOGRAD - Lider lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da će podržati rekonstrukciju vlade jer će to doprineti da počne sporovođenje dogovora postignutog u vladajućoj koaliciji. Čanak je rekao novinarima u Skupšitni Srbije da LSV neće učestvovati u novoj vladi kao što nije ni do sada. Lider LSV je dodao da će posle rekonstrukcije ponovo postaviti pitanje imovine Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook