Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,

Ce LSV

nakon uvodnog izlaganja Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV), imalo je priliku da se upozna s temama bitnim za rad odbora LSV, kao što su "Satut i pravilnici – hijerarhija i procedure", o kojoj je govorio potpredsednik IO GO LSV Branislav Bogaroški, "Poslovni PR", o kojem je govorila Milica Vlaisavljević, "Eksterni PR", o kojem je izlaganje imala Sanja Šifliš, i "Informisanje – eksterno i interno", s kojim je prisutne upoznao Robert Vizi, šef Biroa za informisanje LSV.



Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Odbori LSV | Sreda, 27. 12. 2023. | Komentara: 0

Puna usta praznog patriotizma

Vojvođani LSV poziva nadležne inspekcije da kazne odgovorne u gradu Zrenjaninu zbog nepodobnog načina isticanja državne zastave.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook