Šešelju, dalje ruke od Vojvodine!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 24. 11. 2018. | Komentara: 0

Šešelju, dalje ruke od Vojvodine!

Novi Sad, 24. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ne može da se spušta na nivo Vojislava Šešelja. 

Doktor predvojničke obuke nema puno znanja. Ali želimo samo da podsetimo da je sve što je on radio prethodnih trideset godina bilo pogubno za Srbiju i njene susede.

Politika Vojislava Šešelja može se svesti na jednu reč - mržnja.

LSV

Trideset godina Šešelj mrzi Vojvodinu. Proterivao je i napadao građane Vojvodine. Pravio spiskove nepodobnih. Junačio se nad starcima, ženama i decom. 

Epilog politike „zarđale kašike“ videli smo u Hagu. Šešelj je osuđeni ratni zločinac!

Nikada mu više ne smemo dozvoliti da bilo kome naudi. Bio je i ostao velika nesreća ove zemlje, i baš zato ga treba sprečiti u svakom novom pokušaju izazivanja zla!

Dalje ruke od Vojvodine!

Sekretarijat za informisanje
 Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 24. 09. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninci i Zrenjaninke će plaćati penale jer se ne gradi fabrika vode

ZRENJANIN – Komentarišući poslednje zasedanje zrenjaninske Skupštine, kada su odbornici odlučili da se ne gradi fabrika vode, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Vladimir Milošev je istakao da će posledice neodgovornog i bahatog odlučivanja vladajuće koalicije isključivo i direktno osetiti građanke i građani, koji će na rešavanje jednog od najvažnijih gradskih problema, čekati još dugo.
Omladina LSV | Ponedeljak, 23. 09. 2013. | Komentara: 0

Podrška Paradi ponosa, a Nikolić da ide na čelo kolone

NOVI SAD, 23. septembar – Socijaldemokratska omladina (podmladak Socijaldemokratske unije) i Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine bezuslovno podržavaju održavanje ovogodišnje Parade ponosa najavljene za 28. septembar.
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Čanak: Centralizam je drugo ime za krađu

POREČ - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas u Poreču da je centralizam zapravo "drugo ime za krađu" i dodao da će se zalagati da evropske integracije Srbije budu ujedno i put Vojvodine kao regije u Evropu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook