Skandal i falsifikat u Skupštini Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 15. 12. 2012. | Komentara: 1

Skandal i falsifikat u Skupštini Srbije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za agenciju Beta da su građani danas imali prilike da se uvere u ismevanje  parlamentarizma i u falsifikovanje glasanja u Skupštini Srbije.

LSV

- To je ismevanje parlamentarizma i demokratskih procedura. I još jedno uveravanje da, kada treba zakinuti Vojvodinu, sva su sredstva dozvoljena - kazao je Čanak povodom prvobitnog usvajanja izmena Zakona o budžetskom sistemu, pa potom poništavanja glasanja iz tehničkih razloga i odbijanja predloga o ponovljenom glasanju.

On je naveo da je argument predsednika Skupštine Srbije Nebojše Stefanovića da je glasanje poništeno zbog tehničkih razloga, zapravo samo nevešti pokušaj da se odvrati pažnja od činjenice da je u pitanju skandal i falsifikat.

- Ne vidim zašto se neko čudi današnjem događaju u Skupštini Srbije, kada poslednjih meseci gledamo kako se prekraja izborna volja građana na 'upodobljavanje' lokalnih vlasti da bi ličile i bile transmisija republičke vlade - rekao je Čanak.

(BILSV, 15.12.2012)



Izjave | Četvrtak, 21. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o imovini Vojvodine do septembra

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine Bojan Kostreš, izjavio je danas da je realno očekivati da zakon o imovini i prihodima AP Vojvodine, bude gotov do početka septembra.
- Tehnički je vrlo jednostavno napraviti taj zakon, a veliki je problem da se on politički usaglasi - rekao je Kostreš u Beogradu, gde se danas prvi put sastala Radna grupa za izradu tog zakona.
Izjave | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Začudila me Tadićeva poseta Nikoliću

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za Danas da je začuđen odlukom predsednika Srbije Borisa Tadića da poseti "radikalskog vođu" Tomislava Nikolića kada je počeo štrajk glađu i žeđu, kao i da će o tome s njim morati da razgovara.
Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao prostorije buduće policijske ispostave

NOVI SAD - Uprava Apoteke Novi Sad danas je završila iseljenje iz prostorija u Ulici Stevana Hladnog 1 kod Satelitske pijace, koji će se ove godine adaptirati za novu policijsku ispostavu u ovom delu grada. Poslednjem danu iseljenja uprave Apoteke Novi Sad prisustvovali su predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Apoteke Dušan Milošević, a predsednik novosadskog palramenta je istakao da su sada stvoreni uslovi da policija počne sa useljenjem u prazan prostor.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook